Jordi Sala a les 24 hores de Lliçà amb l’equip KTM Freeride-E

El passat cap de setmana es disputava a Lliça d’Amunt la 35ª edició de les 24 hores de Resistència de la Vall del Tenes.

Una prova de resistència on hi prenen part motos automàtiques de petita cilindrada  i prototips, i on s’hi van poder veure participant pilots de nivell mundial, tant d’enduro, mx i velocitat.

El jove pilot odenenc  del Moto Club Igualada Jordi Sala, formava part de l’equip KTM FREERIDE E (elèctrica) juntament amb Josep García, Miquel Pujol i l’austríaca Nina Deitermann, i com a cap d’equip, el també anoienc Xavi Cano. Tots ells, malgrat la seva joventut , van aguantar les 24 hores sense cap tipus d’entrebanc.

Divendres als entrenaments aconseguiren el segon millor temps, molt important per a la sortida. Es donava el tret de sortida a les 19:00 hores del dissabte i per davant quedaven 24 hores de lluita per obtenir un bon lloc a la classificació final. La KTM FREERIDE-E era la única moto elèctrica participant i de bon començament es situava al capdavant de la cursa, donant un bon ensurt a la resta de participants, posició capdavantera que van mantenir fins el primer canvi de bateria. L’autonomia de les bateries en relació al repostatge de gasolina dels seus rivals va fer que no poguessin mantenir les primeres posicions, però tot i així, van donar una bona exhibició davant el nombrós públic, aconseguint pujar al podi per haver marcat la volta ràpida  de la cursa i finalitzant en una meritòria 19ª posició dels 33 equips participants.

El pilot odenenc agraeix a KTM haver comptat amb ell com a pilot de la KTM FREERIDE-E durant aquesta prova i a tot l’equip per la valuosa feina feta durant tot el cap de setmana.