Armand Monleón s’anota la primera proba del Nacional de Ral.li TT

El pilot del Moto Club Igualada s’ ha imposat a la primera proba del Campionat que ha comptat amb la participació de pilots habituals en el Dakar. El campió vigent , Gerard Farres, va ser el mes ràpid, però una penalització a un control horari el va deixar fóra del podi.

El municipi valencià de Siete Aguas va acollir la proba inaugural del Campionat d’Espanya de Ral.li TT. La llista d’inscrits va ser amplia i ha comptat con la participació de pilots de la talla dels dakarians José Manuel Pellicer, Julián Villarrubia, Jordi Viladoms, Gerard Farrés y Rosa Romero. L’Organització va preparar un ral.li de prop de 200 kilòmetres amb dues cronos en les que els pilots han tingut que aplicar-se per optar al triomf. A diferencia d’altres probes en les que el dissabte es disputava l’etapa pròleg i el diumenge la cursa, en aquesta ocasió tot ha sigut el dissabte, degut a la jornada d’eleccions al Parlament Europeu.

En la pròleg, el campió vigent de l’especialitat,Gerard Farrés (amb Gas Gas), ha sigut el mes ràpid, seguit de Marc Solà (Gas Gas) y d’Israel Escalera (Beta). Els deu primers classificats han pogut escollir d’aquesta manera en quina posició sortir per la cursa. El recorregut ha estat molt ben es collit i els pilots han tingut que demostrar la seva habilitat en la navegació i en el us del Road Book.

A lo llarg de la cursa s’han produït abandonaments de participants importants como ha sigut el cas d’Israel Escalera, amb problemes mecànics, o de Julián Villarrubia que ha patit una caiguda en la pròleg. Després d’aquesta dura però gratificant jornada de Ral.li, Armand Monleón (amb KTM), que recordem es va estrenar l’any passat en aquesta disciplina, s’ ha emportat la victòria superant al seu company d’Equip Jordi Viladoms (KTM), Gerard Farrés o José Manuel Pellicer.

Segon al podi ha conclòs Marc Solà, por davant de l’Igualadí Jordi Viladoms que ha finalitzat tercer. Farrés s’ ha quedat fora del podi per patir una penalització por arribar tard a un control horari, i es que els Ral·lis son així de complerts.

La propera proba del Campionat se celebrarà a Lorca, Murcia, el 21 de juny.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Domingo Merino

 

Armand i la seva KTM de Raids

Armand i la seva KTM de Raids

 

El podi acompanyat de Jordi Viladoms

El podi acompanyat de Jordi Viladoms

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.