Copa Anoia de Biketrial

El proper dissabte 17 de maig, a les 16h, celebrem la segona Copa Anoia d’enguany a Copons. Ens situarem entre l’antic camp de futbol de la població i el riu. La prova constarà de quatre zones, on hi haurà un monitor a cada una d’elles per ensenyar i ajudar a l’alumne a superar-les. Recordem que és una prova on tots som guanyadors, és per passar-s’ho bé i entrenar d’una manera diferent a l’habitual.

Per ara la predicció meteorològica indica que farà un dia radiant. Diuen que la presència del sol farà pujar els termòmetres fins els 23ºC aproximadament. Per tant, anirà molt bé l’ombra oferta pels arbres frondosos que cobreixen les zones.

Així doncs, animem a tota la canalla a participar-hi! I recordeu que hem estrenat la categoria AMPATA, pels familiars que vulguin provar alguna zona.

Roger Casas, Moto Club Igualada.

 

fotografia de l'ambient general.

fotografia de l’ambient general.

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari