1er lloc de nostre monitor Jordi Cano a la Copa Osona

El passat diumenge 4 de maig es va dur a terme la 5ena prova de la Copa Osona de Trial amb bicicleta a Sant Julià de Vilatorta, la qual va oferir un recorregut complicat de zones formades per pedres, girs molt precisos combinats amb arrels molt traïdores i un conjunt de pujades i baixades que completaven una competició super-complerta.

Com ja estem acostumats, l’Anoia Trial Academy del Moto Club Igualada va fer presència amb els seus alumnes que van aprenent un xic més després de cada gran experiència com la de diumenge passat, i per experiència la d’en Jordi Cano que, juntament amb la seva labor de monitor àdhuc en competició, va aconseguir endur-se la primera posició de la categoria Open Verd. Aquesta categoria, tant disputada com sempre, va ser composta per pilots de diferents indrets del país i d’un nivell que no van posar les coses gens fàcils amb en Jordi.

D’altra banda, a la categoria Pre-benjamí trobem al petit Carles Marsal que li va agafant el gust a les curses de Trial amb bici i aquest diumenge passat va poder fer 11è, a més de passar un matí d’allò més divertit.

També a la categoria Benjamí veiem en Quim París en 10ena posició, en una de les categories més nombroses i a on el nivell entre els primers és molt similar, i així ho reflecteixen les puntuacions. Així doncs, animem al Quim a seguir millorant per retallar aquests punts que l’impedeixen d’estar un pèl més amunt.

Per tant, concloem la competició de diumenge passat amb molt d’èxit, i amb molta il·lusió per seguir veient l’evolució dels nostres nens, i com cada dia en són més els que s’animen a provar de competir d’una manera sana i enriquidora.

 

Roger Casas, Anoia Trial Academy

podi de la Copa Osona

podi de la Copa Osona

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari