3er Ral.li de la Terrissa.

El passat dissabte es va dur a terme la tercera edició del Ral•li de la Terrissa a Quart, al Gironès, que va obrir la temporada del Campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra. La prova era puntuable, a més, per a la Copa de Catalunya de Ral•lis de Terra i l’Open Catalunya de Ral•lisprints de Terra. Organitzat per l’escuderia Peu a Baix, la cursa constava de dos trams, Sant Cristòfol i Quart, als quals els prop de 30 vehicles participants havien de fer tres passades, fins a completar 60 quilòmetres de trams cronometrats. El Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, es va encarregar de donar la sortida a una prova que va aplegar un bon nombre de públic.

Nani Roma, amb Pilar Barceló de copilot, va guanyar la prova. El campió de l’últim ral•li Dakar, amb un Mini Cooper Countryman, va dominar el ral•li des de l’inici, marcant l’escratx en les sis especials. El segon lloc del ral•li va ser per Carles Llinàs i Joan Torra, amb un Mitsubishi EVO X seguits per per Xavier Domènech i Luka Larrosa, amb el seu Mitsubishi Colt.

Miquel Prat i Daniel Montaner, equip del Moto Club Igualada, van participar en aquesta proba amb un Citroën C2 4×4 proto preparat pel l’equip de PCR Sport, vehicle amb el que disputaran la temporada 2014 del certamen Català. Miquel, que van sortir a provar la nova evolució del vehicle especialment dissenyat per la Terra, va patir una avaria al pont del darrera al primer tram que els obligava a aixecar el peu fins al primer pas per l’assistència. Un cop reparada l’averia la parella va rodar en temps capdavanter assolint finalment una meritòria 4ª posició scratch amb un temps total de 56 minuts i 18 segons.

A l’Open de Catalunya de Ral•lisprints de Terra i dintre de la Challenge Focuxtrem el copilot del MCI Carles Planell, habitual navegant de Joan Morros, participava a la dreta de Gerard Llorenç amb un Ford Focus 1.6 de la copa monomarca, assolint la 12ª posició de general i la 7ª de la Focusxtrem.

 

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya és el Ral•li Pacha-La Pineda, sobre asfalt, que es disputarà el 29 de març, a poc menys d’un mes de la proba de casa, el 16è Ral.li Ciutat d’Igualada previst pel 26 d’Abril.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Lluis Camps

 

 

Prat-Montaner amb el que serà la seva muntura a la Terra durant el 2014.

Prat-Montaner amb el que serà la seva muntura a la Terra durant el 2014.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.