Ral.li Tierras Altas de Lorca.

El passat cap de setmana es va disputar la tercera edició del Ral.li Tierras Altas de Lorca proba puntuable pel Campionat d’Espanya de Ral•lis de que va ser tot un èxit en quant a nombre d’afeccionats com a participació.

Un total de quaranta cinc pilots es donaven cita a la Ciutat de Lorca disposats a completar els mes de 97 kms de Trams Cronometrats dels que es composava la cursa de la mà de l’Escuderia Automòbil Club de Lorca .

Jose Antonio Suarez “cohete Suarez” i Pablo Marquez amb un Mitsubishi Lancer Evo IX van ser el vencedors de la proba, seguits per Xevi Pons i Xavier Amigó, també amb Mitsubishi Lancer Evo X segons envoltats de polèmica fruit d’una reclamació en els temps de cronometratge de l’últim tram finalment resolt a favor de Suarez. Els tercers van ser Benito Guerra i Jaime Zapata amb Mitsubishi Lancer Evo X.

David Usón, del Moto Club Igualada, va participar en aquesta cursa copilotant a l’Eduard Forés a bord d’un Mitsubishi Lancer Evo IX amb el que disputaran la temporada 2014 de Terra a Espanya. Fores-Uson van finalitzar 7ens de General i es van ser 2ons del Grup N.

Alex Haro, també del MCI, va copilotar a Albert Llovera a dalt del Fiat Grande Punto Super 2000 i van assolir la 8ª posició scratch i la tercera del Grupo N, just per darrera de Fores-Usón.

La propera cita del Nacional de Terra tindrà lloc a Galicia el proper 26 d’Abril.

 

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Pablo Gil

 

 

Fores-Usón "volant" cap al segon lloc del Grup N

Fores-Usón “volant” cap al segon lloc del Grup N

 

Llovera-Haro i el seu adaptat Fiat Grande Punto.

Llovera-Haro i el seu adaptat Fiat Grande Punto.

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari