V Pujada a les Ventoses.

El passat cap de setmana es donava el tret de sortida a la Temporada 2014 del Campionat de Catalunya de Muntanya, i no podia ser de cap manera millor que de la mà de l’Escuderia Penedès Competició i recuperant una de les Mítiques Pujades dels anys 90, la Pujada a les Ventoses.

L’Activitat, centralitzada a la població de Sant Jaume dels Domenys, va començar dissabte tarda amb les Verificacions Administratives i Tècniques al poliesportiu Municipal.

Mes d’una cinquantena de vehicles es van donar cita en aquesta cursa, destacant la dada que una 14ª dels quals eren monoplaces dintre del Grup CM.

El guanyador absolut va ser el pilot local Jordi Galofré, amb un Speed-Car, seguit de Francesc Munné, amb Demon-Car i de Josep Molina amb un Speed-Car GTR, tots tres amb monoplaces.

En la categoria de Turismes Gerard de la Casa es va emportar la victòria amb el seu Seat Cordoba WRC, seguit de Sergi Pañella, amb Mitsubishi Lancer Evo IX i de Joan Salvans amb BMW 325.

Cal destacar també la molt bona actuació d’en Miquel Marsol, pilot manresà del Moto Club Igualada, que a bord del seu Mitsubishi Lancer Evo IX i en el seu debut en la Competició va afiançar una 17ª posició de general, va ser 8è de Turismes i va assolir una segona posició en el Grup FX. Excel•lent inici en el mon de les curses de Marsol que recordem prové d’una especialitat molt diferent com es el Drift, on no existeix la lluita contra el cronòmetre.

Enric Ruiz , oficial del Moto Club Igualada, va actuar en aquesta cursa com a Cap de Comissaris Tècnics.