Armand Monleon guanya a l’enduro de Salomó

La primera cita del campionat de Catalunya d’enduro es va celebrar a Salomó, on degut a la dificultat de la cursa sumada a la manca de pluja va fer que la pols condicionés el ja exigent terreny pedregós de la zona, essent d’aquesta manera una cursa realment dura per als pilots que van patir de valent la duresa amb caigudes i averies mecàniques.

La cursa la va guanyar Ivan Cervantes, seguit de Jaume Betriu i un sensacional 3er lloc del pilot del Moto Club Igualada Armand Monleon que d’aquesta manera s’adjudicava la categoría E2, on també cal destacar la 5a posició de Jordi Balcells.

En Junior Trofeu brillant debut del jove Joel Vives a una categoría superior, aconseguint una meritòria 8a posició.

Per el que fa a la resta de pilots del club e integrants del team A.C.Baldrich-Motos Orpí hi hagué diferent sort per a tots ells, destacant la 4a posició de Ricard Martinez en la categoría senior c2t, on en David Abadal fent lluita del seu caràcter aconseguí acabar en 12 posició malgrat trencar la cadena dins d’una de les especials i aconseguint solucionar els problemes.

Mentrestant, l’Eduard Vendrell, en Pere Albet i en Carlos Ferre es veient obligats a abandonar per diferents averies mecàniques.

Des d’aquí desitjar que la próxima cursa puguin tenir més sort.