62è Ral.li Costa Brava Històric.

Amb la sortida oficial des del podi instal•lat a Lloret de Mar el passat cap de setmana va començar el 62 Rally Costa Brava, el que va ser la segona prova puntuable per al Campionat d’Europa FIA de Ral•lis Històrics i la primera gran prova de clàssics de la temporada europea, espanyola i catalana.

Mes de 100 equips van prendre la sortida del podi instal•lat en el Passeig Marítim d’aquesta ciutat marinera , quedant distribuïda aquesta xifra de tres dígits en 41 cotxes en la modalitat de velocitat pura i 59 en la de regularitat.

Després de l’etapa de divendres (nocturna), el 62 Rally Costa Brava va viure el dissabte

una llarga jornada amb tres trams als quals s’hauran de donar tres passades: Cladells, Espinelves-Collsaplana i Osor. També durant el dia els participants van visitar tres vegades el parc d’assistència situat en la Devesa de Girona.

L’equip gallec format per Xesús Ferreiro i Javier Anido (Porsche Carrera RS), ha aconseguit inscriure el seu nom en el palmarès del Ral•li més antic d’Espanya, en el qual només figuren els millors pilots de ral•li del continent. Segons han estat els italians Lucky-Fabrizia Pons (Lancia Rally 037) i tercers Enrico Brazzoli-Paola Valmassoi (Lancia Rally 037).

Dos Equips del Moto Club Igualada van prendre sortida en aquesta Competició, d’una banda el format per Joan Salinas i Joan Codinachs que amb el seu habitual Seat 124 FU van poder finalitzar en la 4ª posició scratx de la Copa Catalana de Regularitat Sport amb 55,6 punts de penalització (19,8 mes que el primer classificat). D’altre cantó l’Eduard Poveda i la Victòria Carrascosa, l’altre equip del MCI, amb un Volkswagen Golf GTI van haver d’abandonar al Tram cronometrat 4 fruit d’una avaria mecànica al seu vehicle.

En Pep Requena i Enric Ruiz van actuar com a oficials del Moto Club Igualada en aquesta reconeguda proba, Pep dintre de l’estructura de l’equip de Cronometratge oficial i l’Enric com a Delegat Tècnic de la FCA.

 

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Lluis Guardia, Osona Sports Clàssics.

 

 

L’equip de SLN Competició Salinas- Codinachs

L’equip de SLN Competició Salinas- Codinachs

 

 

Eduard Poveda i Victòria Carrascosa amb el seu Volkswagen Golf GTI

Eduard Poveda i Victòria Carrascosa amb el seu Volkswagen Golf GTI

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.