4t. Ral•li Pla d’Urgell: Una altre mes per Prat-Montaner

El passat dissabte dia 31 d’Agost la parella del Moto Club Igualada Miquel Prat i Daniel Montaner tornen a imposar-se en la tercera porba puntuable per la Copa Monomarca de Ral.lis de Terra anomenada Challenge Focuxtrem.

Coincidint amb l’escenari de la quarta edició del Ral•li de Terra Pla d’Urgell, quarta de la temporada del català de terra, que a més puntuava per a l’Estatal de Ral•lis de Terra, Copa de Catalunya de Ral•lis de Terra, Open Catalunya de Ral•lisprints de terra i el Volant RACC, Miquel Prat va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, però aquest cop mes ajustada que mai, ja que tant sols 5” el van separar del segon equip classificat a la Challenge que van ser Rovira-Torrado. El podi el va completar l’equip format per De Ferrer i Paredes a mes de 22” de Prat. Miquel i Daniel van patir dues sortides de carretera sense conseqüències al segon tram fet que els va fer perdre part de l’avantatge aconseguit a la primera passada.

La cursa, organitzada per l’escuderia Mollerussa, constava de vuit trams cronometrats i va aplegar prop de 60 pilots.

Xevi Pons i Xavier Amigó, amb un Mitsubishi Lancer EVO X, actuals líder del Campionat d’Espanya de Ral•lis de terra, van es van endur la victòria de la cursa. Pons i Amigó s’adjudicarien, a més, la Mitsubishi EVO Cup. Climent Domingo i Joan Venceslao van acabar el ral•li segons a 2 minuts i 22 segons dels guanyadors. El tercer lloc del podi el van ocupar Carles Llinàs i Joan Torra, amb un Mitsubishi Lancer EVO IX, a més de tres minuts del líder.

Albert Llobera i Alex Haro, aquest últim del Moto Club Igualada, van participar en aquesta cursa finalitzant en una meritòria 6ª posició de general al Campionat d’Espanya i 5ª posició scratx del Campionat de Catalunya a nomes 4,28” de Pons.

Un altre equip participant del MCI va ser el format per Victor Vico i Oriol Cordoba, que van finalitzar en la 20ª posició scratx i van ser 8ens dintre del Volant Racc. Oriol demostra així un ràpida adaptació al petit Peugeot 107 , vehicle amb el que es disputa aquesta Copa, en les superficies lliscants com la Terra, en un ral.li de trams rapidíssims com son els de Mollerussa.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de ral•lis és el Ral•li d’Avià, sobre asfalt, que es disputarà el 14 de setembre.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gerard Dalmases

 

Miquel Prat i Daniel Montaner.

Miquel Prat i Daniel Montaner.

 

L’equip Vico-Cordoba i el seu “peculiar” vehicle.

L’equip Vico-Cordoba i el seu “peculiar” vehicle.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.