Trial 4×4 Hostalets de Balenyà Victòria per Bargalló-Margarit

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, van ser els indiscutibles guanyadors del Trial 4×4 d’hostalets de Balenyà, puntuable pel Campionat de Catalunya de Trial 4×4, que es va disputar el passat diumenge dia 1 de Setembre de la mà del Grup 4×4 d’Osona .

Amb aquest excel•lent resultat Bargalló afiança el seu primer lloc del Campionat Català del Grup B, grup reservat per els vehicles preparats, i aconseguir així 7 punts d’avantatge sobre el segon classificat, Florenci Rius. Bargalló, amb el seu Land Rover Defender 90, va finalitzar amb un cartró de només 30 punts, tot i haver patit dues volcades en dues zones diferents, una de les quals els hi va fer obtenir un fiasco (16 punts).

Segons classificats en aquest Grup B van ser Florenci Rius, amb Range Rover V8 amb 36 punts seguit molt de prop per Sebastià Mas amb 41.

Al grup A, reservat per els vehicles “de sèrie”, el primer classificat va ser la fèmina Anna Emilio, amb Mercedes G, seguit de Joan Altet, amb Jeep Wrangler i de Dani Codina amb Jeep Rubicon.

La propera cita del Campionat Català tindrà lloc el proper 29 de Setembre a la població de Calldetenes on de ben segur que Xavier Bargalló i l’Alfons Margarit, el seu motxiller, lluitaran per mantenir el lideratge a falta de dues probes per finalitzar el Campionat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gerard Dalmases i Grup 4×4 d’Osona.

 

 

Bargalló i Margarit a la zona 9, la mes complicada del dia.

Bargalló i Margarit a la zona 9, la mes complicada del dia.

 

L’Equip del MCI al podi.

L’Equip del MCI al podi.

 

 

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari