Endurada Sip Bassella

Aquest cap de setmana es va disputar la tercera prova puntuable pel Campionat de Catalunya d’endurades, en la qual van participar pilots del Moto Club Igualada, i de quina manera!, després de la pluja caiguda el dia anterior i que va deixar un terreny immillorable, la cursa contava de 1 tram i una crono molt ràpida.

En Marc Vives va ser l’absolut guanyador de la competició. Amb una cursa impecable es va coronar amb la victòria i en la mateixa categoria en Josep Marsal va aconseguir la 6ª posició destacant entre els millors pilots de la prova.

En la categoria cadets Joel Vives amb la seva Yamaha 85 competia contra les potents 125cc i a més una crono molt oberta no va poder fer més aconseguint una merescuda 9ª posició .

En la categoria e-125 l’Albert Pons també va aconseguir la 9ª posició i el Joan Cuadras en Junior Oberta una merescuda 7ª posició.

A la categoria senior B bona actuació de Alex Aulle amb una 13ª posició i jordi Doncel a la 22ª.

Gran sorpresa en veterans, Sergi Lasala va pujar al podi amb la tercera posició amb uns temps intractables, molt bona cursa la que ens va protagonitzar el nostre veterà.