Prat-Migueles missió complerta al 48è Rias Baixas

La parella del Moto Club Igualada va complir un dels seus somnis el passat cap de setmana a Vigo: la participació en la seva primera proba del Campionat d’Espanya de Ral•lis d’Asfalt.

De la mà de L’Equip FCA Competició, que va néixer aquest 2012 amb la voluntat d’ajudar i promocionar joves pilots per tal de que en un futur no gaire llunyà puguin aconseguir els seus objectius dins del món de l’esport de l’automòbil, Miquel Prat i Marc Migueles van ser aquest cop els escollits per a disputar aquest 48è Ral•li Rias Baixas amb un Suzuki Swift amb les mateixes especificacions que els que disputen el Campionat Suzuki Swift 2012.

La Cursa era formada per 6 trams cronometrats diferents a disputar en dues Jornades, la de divendres amb dos trams a dues pasades, i la de dissabte amb tres trams i dues pasades cadascun, amb un total de 500 kms de Ral•li dels quals mes de 160 pertanyien a trams cronometrats.

Prat, que va sortir sense poder provar el seu vehicle abans de la cursa, va acabar la cursa en una meritòria 32ª posició de general i 11ª posició de la Copa Swift, en un Ral•li dels mes durs del Campionat on el seu principal objectiu era poder acabar i acumular experiència en els sempre complicats trams Gallecs. Miquel i Marc es mostraven satisfets al finalitzar la proba tot i patir varis problemes d’adaptació i mecànics al llarg de les dues jornades.

La proba fou guanyada per Alberto Meira i Alvaro Bañobre amb un Mitsubishi lancer Evo X, seguits de Alberto Hevia i A.Iglesias i de Víctor Senra i D.Vazquez que van completar el Podi.

La propera Cursa que disputarà aquesta parella del Moto Club Igualada, ja emmarcada dintre del Campionat Català on competeixen dintre del Volant Racc, serà el proper dia 16 de Juny amb la disputa del Ral•li Empordà, a la província de Girona.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

 

Miquel Prat i Marc Migueles.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.