JORDI SALA AL MOTOCROS DE BENICARLÓ

El passat cap de setmana es disputava la segona cursa del Campionat d’Espanya de Motocròs de la categoria Mx85 Promesas a la localitat de Benicarló.
El jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala, constava entre els 43 pilots inscrits a la cursa que organitzava el Moto Club Benicarló, amb un circuit impecable.
Diumenge a primera hora del matí es disputava la màniga d’entrenaments cronometrats en la que en Jordi va aconseguir l’onzena posició per la graella de sortida. A la primera màniga una molt bona sortida permetia en Jordi estar entre el grup capdavanter de la cursa, aconseguint al final de la màniga la 9ª posició. A la segona màniga no va haver-hi tanta sort, una mala sortida, i poc després una forta tempesta va caure sobre el circuit, on van començar a caure molts pilots i que finalment l’organització va aturar la cursa quan encara no s’havia completat la totalitat del temps, ja que el circuit estava totalment impracticable pels joves pilots, finalitzant aquesta màniga en 16ª posició. A la final 12é classificat.
Destacar les ajudes rebudes de Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, Joralfran, i l’Ajuntament d’Odena.