Tot a punt per la 2ª Matinal 4×4 Ciutat d’Igualada

Igualada tornarà a gaudir el proper diumenge dia 27 de Maig d’una de les concentracions de vehicles 4×4 mes multitudinàries de Catalunya. A l’edició del 2011 mes d’un centenar d’aquests vehicles es van donar cita a la capital de l’Anoia.

Enguany la secció de 4×4 del Moto Club Igualada, encapçalada per en Joan Manel Tomas, està preparant de nou un munt d’activitats entre les que figuren un concurs fotogràfic amb premis en metàlic, l’exposició de vehicles tot terreny militars i preparats, village amb botigues especialitzades i activitats del sector, esmorzar popular per els inscrits a la concentració i l’activitat estrella: Dos circuits de probes, un mes indicat per a vehicles SUV o “tot camins” i un altre per a 4×4 preparats, amb diferents zones de dificultat.

Les activitats de la matinal 4×4 començaran a les 9:00 del dematí i acabaran cap a les 14:00 hores del migdia i es localitzaran a la zona verda situada a l’avinguda Mestre Montaner, a l’alçada del carrer Lleida.

Per a participar a la concentració nomes cal tenir un vehicle tot terreny e inscriure’s a l’event, o be anticipadament per no perdre el lloc ja que les inscripcions son limitades, o el mateix diumenge de 9:00 a 11:00 del matí.

Des de l’organització us volem informar que aquest esdeveniment està pensat per compartir una bona estona amb tots els amants de l’Off Road, sense cap ànim competitiu ni lucratiu, senzillament per gaudir de l’afició del tot terreny amb seny i respectant en tot moment el medi ambient.

Per a mes informació e inscripcions visiteu la pagina web de l’event:

 

www.4x4igualada.com

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

Imatge guanyadora del Concurs fotogràfic de l’edició de l’any passat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.