Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Seva

El passat diumenge dia 10 de Juny es va disputar a la localitat de Seva, a la Comarca d’Osona, la quarta cita del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 el grup Osona 4×4.

En aquesta ocasió 12 van ser els pilots participants en aquesta proba que com a la resta del campionat va gaudir de 6 zones diferents a disputar-se en ambdós sentits, fent un total de 12 zones a sortejar per els pilots.

Pol Alsina, amb un Nissan Patrol GR, es va emportar el grup A reservat per als vehicles de sèrie, Pep Autet, amb un Range Rover V8, el grup B dels millorats i Jaume Pí, únic participant dels preparats, es va endur el grup C.

La parella del Moto Club Igualada Xavier Bargalló i el seu motxiller Jose Antonio Ruiz, amb Land Rover Defender 90, van aconseguir la meritòria segona posició del grup B amb 20 punts totals, separant-los nomes 8 punts d’Autet,el guanyador dels millorats, que va aconseguir un cartró final de 12 punts de penalització. La tercera posició la va aconseguir Sebastià Mas amb el seu Range Rover V8 amb 28 punts. Bargalló aconsegueix així sortir d’una mala ratxa de problemes al començament d’aquest campionat 2012 i se situa en quarta posició de la general a tant sols 1 punt del tercer classificat, l’experimentat Florenci Rius.

La propera cita del trial 4×4 Català es durà a terme passat l’estiu, el proper dia 2 de setembre a Hostalets de Balenyà.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Grup Osona 4×4.

 

 

Xavier Bargalló sempre espectacular a les zones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.