Rallysprint de terra d’Albalate

L’Automóvil Club Circuito Guadalope va organitzar passat dia 10 de juny la primera edició de la proba anomenada I TRAMO DE TIERRA DE ALBALATE, de caràcter regional i puntuable pel Campionat d’Aragó de trams de terra i la Copa Mixta de Rallysprints d’Aragó.

La cursa es va desenvolupar sobre un únic tram de terra situat al terme municipal d’Albalate del Arzobispo, a la província de Terol, amb un recorregut de 9.6 kms que es va disputar en quatre ocasions, una de reconeixements i tres cronometrades.

Un total de 21 inscrits van prendre la sortida en aquesta proba entre els que cal destacar l’equip del Moto Club Igualada format per Raimon Morató i Zwentobold Torres, que amb el seu Citroën Saxo VTS van aconseguir assolir una 13ª posició final en la general i van ser tercers de la Classe 1. “Rai” Morató va anar de menys a mes, rebaixant quasi 30 segons el seu temps entre la 1ª i la segona passada, en una cursa on el principal objectiu va ser poder acabar i adquirir així uns quants kms d’experiència mes en aquest tipus de terreny.

Els guanyadors de la proba van ser Juan Manuel Rubio i Javier Lahuerta amb un Renault Clio Sport, seguits dels catalans Xavier Domenech i Xavi Moreno amb Citroën C2 Proto i de Toni i Carles Canoves amb Opel Astra.

L’anul•lació del Ral•li de Terra d’Àger, programat pel mateix cap de setmana a la població de la Comarca de la Noguera, va propiciar que mes d’un equip Català optes per acostar-se a Terol per disputar aquesta cursa.