Joan Salinas i Joan Codinachs els “Reis de la Llana”

L’Equip del Moto Club Igualada format per Joan Salinas i Joan Codinachs, amb Seat FU-1430, van ser dissabte passat els vencedors absoluts de la 8ª edició del Ral·li de la Llana, primera proba puntuable pel Campionat de Catalunya de Clàssic Regularitat 2012 , brillantment organitzada pel Motor Club Sabadell. La parella Igualadina va acumular nomes un total de 22.1 punts de penalització repartits entre els 11 trams de regularitat de que es composava la proba i de les mes de 28 preses de temps que hi havia en tot el recorregut. Amb mes de 375 kms totals de Ral·li, dels quals mes de 175 corresponien a Regularitat pura, la Llana es considera una de les cites mes importants de l’especialitat, d’aquí l’importància d’aquest triomf per la parella Igualadina.

La segona posició se la va emportar la parella formada per M.Arroyo i J.Arriezu amb Audi quattro, seguits de S.Tallada i T.Bagó amb el seu habitual Volkwagen Golf GTI.

Salinas culmina d’aquesta manera una gran fita de treball, esforç i constància de les ultimes temporades situant-los enguany entre els 10 millors del Campionat Català. Amb la fita de la Llana Salinas-Codinach demostren que la seva posició de la temporada 2011 no va ser casualitat, i comencen aquest 2012 de la millor de les maneres.

Però aquesta alegria no s’acaba aquí, ja que tres equips mes del Moto Club Igualada van participar en aquesta multitudinària proba ( amb mes de 100 inscrits). Salvador Borrega i Ernest Carner, amb el seu Volkswagen Escarbat, van aconseguir una meritòria 7ª posició scratx, a mes d’endur-se la 3ª posició a la Classe G.

D’altre banda David Jorba i Alex Gomez, amb Ford Fiesta XR2, van acabar en la 20ª posició de General i els 12ens de la Classe H. Xavier Rabassa i Daniel Sagués, amb el seu Renault R5, van finalitzar en la 44ª posició scratx i la 16ª de la classe H.

La propera cita del Campionat tindrà lloc el proper dia 17 de Març a Sant Antoni de Calonge amb la disputa del 13é Cooper Ral.li.

Joan Salinas-Joan Codinachs

Joan Salinas-Joan Codinachs

 

Salvador Borrega-Ernest Carner

Salvador Borrega-Ernest Carner

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.