Sopar bandera a quadres 2012

Benvolgut amic.,

Com és habitual en aquestes dates, la Junta Directiva del Moto Club Igualada està preparant el Sopar de la Bandera de Quadres en el que es vol homenatjar a les persones que, per la seva trajectòria hagin contribuït d’una manera essencial en el desenvolupament del motociclisme esportiu a la comarca de l’Anoia. Enguany l’entitat ha decidit mantenir en l’anonimat el nom d’aquest guardó que ha dissenyat la Joieria Rosich.

El sopar tindrà lloc al Restaurant de Ses Oliveres del Grup Jardí d’Igualada el proper divendres dia 9 de MARÇ a partir de les 21:00. Per poder assistir-hi és imprescindible reservar els tiquets abans del dia 6 de MARÇ, amb una transferència a la Caixa de Terrassa (UNIM) número de compte 2107 0043 59 2113610869, amb un preu de 37 euros adults i 18 infantil fins a 14 anys.

Aquest sopar significa alhora l’inici d’una temporada plena de nous projectes i el final d’una altre de la que ens hem de sentir orgullosos. A nivell d’organitzacions ha sigut l’any en que, d’una manera brillant s’ha organitzat la Pujada en Costa a Les Maioles i el Ral·li Anoia de Clàssics, així com s’ha organitzat per tercer any consecutiu el Campionat d’Espanya de Cross Country. El Campionat Social de Mototerres s’ha consolidat com a una de les iniciatives més atractives per als nostres socis, i els nostres càrrecs oficials han col·laborat en els millors esdeveniments que es celebren a Catalunya.

També ha sigut un any ple d’èxits dels nostres pilots que han brillat en els més prestigiosos certàmens. Destacar la quarta posició de Jordi Viladoms en el Dakar i l’Armand Monleon aconseguint el campionat de Catalunya d’enduro i brillant tan al mundial com al l’Estatal. També destacar el subcampionat de l’Alex Canales en trial, els germans Seuba en Bike Trial, en Miquel Prat en el volant RACC, així com tots els participants en tots els campionats que disputa amb aquest club. Gràcies a ells el Moto Club Igualada ha aconseguit ser Campió d’Espanya d’Enduro en Sènior B.

Durant el transcurs del sopar hi haurà animació i l’entrega de reconeixements a tots els nens participants dels campionats d’enguany.

Esperant poder compartir amb vosaltres el Sopar de la Bandera de Quadres, aprofito per a saludar-vos ben cordialment,

Jordi Bòria i Taixé

President del Moto Club Igualada

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.