15é Ral·li Esprint Sant Julià

EL passat diumenge dia 26 de febrer es va disputar a la Comarca d’Osona la primera cita inaugural d’aquesta temporada dels ral·lis d’Asfalt a Catalunya. El ral·li Esprint de Sant Julià, organitzat per l’Escuderia Osona, tot i no ser puntuable pel Campionat va poder congregar a un gran nombre d’inscrits, mes d’una 60ª, i l’alt nivell dels participants ha fet del Sant Julià una proba molt interessant.

Xevi Pons i Alex Haro, aquest últim de Moto Club Igualada, amb Mitsubishi Lancer Evo IX, s’han emportat la victòria en una ajustat frec a frec amb Josep M. Membrado, amb Mitsubishi Lancer Evo X, segon classificat. Jordi Gaig, amb Porsche GT3, el vigent Campió de Catalunya, va aconseguir pujar al podi amb tercera posició. El nou format, amb dos trams, ha agradat als pilots i al nombrós públic assistent que va poder gaudir d’un alt nivell de pilotatge i un temps amb un sol radiant.

Pons s’ha emportat quatre dels sis trams disputats i Membrado els altres dos restants, amb un final d’infart. L’equip Pons-Haro ha arribat a l’última passada de Collsaplana amb una avantatge de 5.2 segons, que semblava suficient. Un problema a la bomba de benzina, però, l’hi ha fet perdre una mica de temps i ha cedit 3.5 segons al tàndem Membrado-Ribolleda, que no han estat suficients per arravatar-li el primer lloc, que ha mantingut per només 1.7 segons.

Alex Haro es mostrava molt satisfet al acabar la cursa ja que no s’esperava poder guanyar ja que la seva muntura, llogada a l’equip MC Racing per aquesta ocasió, estava menys evolucionada que la dels seus rivals, que disposaven dels últims avanços en preparacions mecàniques.

El tret de sortida del Campionat Català d’asfalt es durà a terme el proper dia 17 de Març amb la disputa del Ral·li Pacha Pineda, a Tarragona.

Cal recordar que enguany Igualada serà el Centre neuràlgic d’una de les probes puntuables per l’especialitat, el 14é Ral·li Ciutat d’Igualada, que de la ma de Moto Club Igualada recupera aquesta mítica proba el dia 5 de Maig de 2012 desprès de 19 anys sense ser organitzada.

Pons-Haro al podi d’arribada

Pons-Haro al podi d’arribada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.