IV Ral·li Anoia Clàssics

Aquest passat dissabte 21 de maig es va celebrar el IV ral·li Anoia Clàssics organitzat pel MOTO CLUB IGUALADA.

Aquest any el ral·li es dividia amb dos seccions, una pel mati de 142 km amb 4 trams i un per la tarda de 161 km amb 5 trams. Amb aquestes dades es van presentar un total de 40 equips, 36 de cotxes i 4 de motos, dels quals teníem una bona representació del moto club amb 7 equips de cotxes i un de motos.

A las 11 del mati es va donar la sortida al primer participant que tenia per davant tres hores de conducció fins arribar a Sant Guim de Freixenet on era el dinar.

Ja al primer tram, alta anoia, es va començar a fer un grup capdavanter on es trobaven els equips del MCI J.Salinas-J.Codinachs amb un preciós SEAT FU 1430 i S.Borrega-E.Carner amb el sempre efectiu VW Escarbat , ja que segons els pilots aquest tram era molt fàcil no agafar el camí correcte per la gran quantitat de creuaments que hi havien.

Així al reagrupament de Sant Guim de Freixenet , els germans Morera arribaven com a líders encara que seguits de molt a prop de S.Tallada-T.Bago i amb J.Salinas-J.Codinachs, S.Borrega-E.Carner i J.Ros-J.Torra del MCI col·locats entre els 10 primers classificats.

Pel que fa a la categoria de motos, T.Janot-J.M.Delcor amb dues Vespes es posaven ràpidament a la primera posició de la categoria que no abandonarien ja fins a la fi del ral·li, seguits per M.Malo-C.Curises i un Rossend Mora que tot i perdre el rumb al primer tram va aconseguir arribar al final amb la bonica BMW R 100 RS

Ja per la tarda amb una forta calor, els equips es disposaven a fer la segona secció amb una forta calor i 161km. Les coses no canviaven molt al capdavant del ral·li, encara que per la tercera posició i havia una bonica lluita entre J.Gubern-T.Moragas amb un Porsche 944 i M.Pumarola-P.Quiñones amb un BMW 323i enduent-se el tercer lloc del podi els primers esmentats. Cal destacar la bona actuació dels equips del MCI Borregar-Carner, Salinas-Codinachs i Ros-Torra que van acabar amb cinquena, sisena i setena posició respectivament.

Ja amb tots els equips a Santa Margarida de Montbui es va disputar un tram espectacle dins del mateix poble que tenia com a premi un pernil. El tram tenia uns 800 metres i es tenia que fer amb una mitja de 45 km/h. L’organització pensava que seria molt difícil aconseguir aquesta mitja però els pilots volien demostrar que era possible fer-ho i així l’equip format per V.Abilla-V.Abilla amb un Opel Kadett GTE, per sorpresa de tots els pressents van clavar la mitja exacte i es van emportar el pernil cap a casa.

Des de el MCI felicitar a tots els equips i esperant a que l´any que be ens tornem a veure

Salvador Borrega – Ernerst Carner

Salvador Borrega – Ernerst Carner

Joan Salinas – Joan Codinachs

Joan Salinas – Joan Codinachs

Josep Ros – Jofre Torra

Josep Ros – Jofre Torra

Rossend Mora

Rossend Mora

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.