4art Ral·li de Terra d’Àger

El passat dia 18 de juny va tenir lloc la quarta edició del Ral.li d’Àger, organitzat per l’Escuderia WRC Management, es va disputar a la població que porta el seu nom, a la comarca de la Noguera. Aquesta prova, puntuable per la Copa de Ral·lis de Terra, així com pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, l’Open Catalunya i el Trofeu Júnior de Ral·lisprints, i l’Open de Catalunya de Ral·lis de Terra, va reunir un total de 32 equips.

El format contingut de la prova, amb un ral·li pràcticament sense enllaços, va permetre realitzar les verificacions, els reconeixements i les tres passades als trams escollits per l’escuderia organitzadora en la mateixa jornada: Font de Menarguens (6,85 km.) i Mare de Deu de Pedra (11,11 km.). Un total de 63,42 quilòmetres de la prova, 55,71 dels quals van ser cronometrats, tant pels participants del Campionat de Catalunya com per l’Open.

Els guanyadors de la proba van ser Jordi Gòmez i Ramon Izquierdo amb un Subaru Impreza STI amb un temps total de 44’18 segons. A 42” van quedar Jordi Gaig i Alex Astudillo amb un Ford Fiesta Proto i el tercer calaix del podi el van ocupar Carles Llinars i Kiko Torra amb un Mitsubishi Lancer evo IX a poc mes d’un minut de Gòmez-Izquierdo.

Joan Morros i Javier Carrillo, equip del Moto Club Igualada, van debutar en l’especialitat de la Terra amb el seu Volkswagen Golf GTI en aquesta proba, que com comentàvem abans també puntuable pel Campionat Open Catalunya, acabant en la 19ª posició scratch, 7ens de l’Open Catalunya, 6ens del grup N2 i 3ers de la Classe 2, afiançant, d’aquesta manera, la seva 3era posició en la General de Campionat Absolut Open.

La propera cita de la Copa de Catalunya de Terra està prevista pel proper 16 de juliol, dues setmanes desprès de la disputa del ral·li Osona, puntuable pel l’Absolut de Ral·lis del Campionat de Catalunya.

Joan Morros i Javier Carrillo amb el seu Golf GTI.

Joan Morros i Javier Carrillo amb el seu Golf GTI.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.