Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Seva

El passat diumenge dia 12 de Juny es va disputar a la localitat de Seva, a Osona, la quarta proba del Català de Trial 4×4, arribant així a l’equador del Campionat. El Grup 4×4 d’Osona va triar un recorregut amb unes zones molt difícils que es va reflectir en l’elevat número de punts penalitzats pels participants, i també algun abandonament.

En la categoria d’iniciació es va imposar en Xavi Doménech, amb Mercedes G, que només va fer una penalització de 6 punts.

En la categoria dels Sèries Millorats, un intractable Florenci Rius amb el seu Range Rover V8 va fer fàcil lo difícil i amb 18 punts només va deixar que fos l’Agustí Ros, amb Mercedes G, l’únic que podés plantar-li cara acabant el trial amb 27 punts. El tercer classificat, ja més lluny, va ser el pilot del Moto Club Igualada Xavier Bargalló, amb el seu Defender 90, que va penalitzar 67 punts. Bargalló i en Jose Antonio Ruiz, el seu fidel motxiller, aconsegueixen amb aquest resultat fiançar la segona posició del Campionat amb 45 punts, a tant sols 9 de Florenci Rius.

Entre els Maxi series, va destacar el guanyador, l’Albert Puig que marcant una cartolina final de 48 punts, va avantatjar de molt al segon classificat, l’Alfons Andreu, que amb 125 punts, quedava per davant d’en Lluis Montserrat amb 127 punts.

La pròxima prova deixa les terres d’Osona per anar a les de la comarca de l’Anoia, concretament a la Torre de Claramunt, el proper 3 de juliol.

Espectacular Xavier Bargalló

Espectacular Xavier Bargalló

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada