Èxit de participació en la 1ª Matinal 4×4 Ciutat d’Igualada

El passat diumenge dia 29 de maig la secció de 4×4 del Moto Club Igualada va aconseguir arreplegar un total de 103 vehicles en la que va ser la primera edició de la concentració per a vehicles tot terreny a Igualada.

Situada en l’espai reservat a l’avinguda Catalunya els usuaris d’aquests vehicles, arribats d’arreu de Catalunya, es van trobar amb una Organització d’alt nivell i d’una concentració pensada al detall, tot gràcies al treball dels membres de la secció encapçalada per Joan Manel Tomas, guanyador del Campionat de Catalunya de trial 4×4 categoria Series l’any 2010.

Els del Moto Club van preparar dos circuits diferents, un reservat per a vehicles Suv i sèrie amb un recorregut selecte amb una dificultat mitjana-baixa, i un altre reservat per a vehicles preparats o extrem, amb passos amb molta dificultat on els conductors i el públic van poder gaudir de les habilitats aconseguides amb aquests vehicles. A mes els participants van poder triar entre un munt d’activitats paral·leles com l’esmorzar popular, l’exhibició de trial 4×4, concentració de vehicles 4×4 militars o passejar per la zona dels estands de les empreses del sector col·laboradores amb l’event.

La trobada també va tenir una molt bona afluència de públic acompanyada en gran part pel bon temps i unes temperatures d’estiu apropant l’especialitat a petits i grans, molts cops bocabadats per l’espectacularitat d’algunes zones. Paral·lelament es va organitzar un Concurs fotogràfic reservat pel públic assistent amb premis en metàl·lic per qui aconseguís les millors fotografies de la matinal segons les bases penjades a la pàgina web oficial de la Matinal.

L’event va acabar cap el migdia amb un dinar popular per a tots els membres de l’Organització.

Moto Club Igualada vol agrair el suport tant a l’Ajuntament d’Igualada, sponsors, col·laboradors com a tot el personal d’Organització que va fer possible aquest event i espera repetir l’any que bé l’èxit d’aquest primera edició.

Zona de fang, la mes visitada pel públic.

Zona de fang, la mes visitada pel públic.

 

Ambient a la zona per vehicles series.

Ambient a la zona per vehicles series.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.