Jordi Viladoms, 4rt a l’ultima prova del mundial de Raids

Aquesta setmana s’ha disputat l’ultima prova del Mundial de Raids, el Rally du Maroc. El pilot de Moto Club Igualada Jordi Viladoms hi participà amb la seva nova moto, la Yamaha WR 450. El pilot igualadí sortia amb un clar handicap, la seva moto era uns 15km/h més lenta que la resta, ja que no va voler arriscar a participar amb la muntura que lluirà al Dakar, molt més competitiva en la motorització. Per contra part la cicle de la moto s’adaptà perfectament a la conducció d’en Jordi, molt precisa en les corbes. Aquesta era la primera presa de contacte amb la nova moto i amb el nou equip, Yamaha France Factory. I és que del que es tractava era de trobar una bona base de treball. Aquest ralli ha esta una bona molt ocasió per posar a punt la moto, ja que hi han terrenys molt similars als que es trobaran aquest gener al Dakar, amb etapes pedregoses i etapes amb dunes. En aquestes ultimes és on la Yamaha no era tan competitiva, ja que la falta de potència influeix molt per afrontar les dunes. Tot i això en Jordi no va decebre i gràcies al treball realitzat els primers dies de cursa va acabar l’ultima etapa a 31 segons del guanyador d’aquesta, situant-se en la 4rta posició final en la categoria de correrà el Dakar, la 450, només superat per Cyril Despres, Helder Rodriguez i Marc Coma. Amb això aquest jove pilot demostra que estar a punt per estar entre els millors. Tot i això encara falten 2 mesos per l’inici de la cursa més esperada, on de ben segur que totes les marques treballaran a fons per evolucionar les seves motos i on Yamaha no es quedarà enrere i posarà a disposició d’en Viladoms el millor material disponible.

Desprès d’aquesta cursa en Jordi i tot el seu equip s’han quedat uns dies a la zona per efectuar tests i provar noves evolucions amb la nova moto que tindrà a disposició per la propera cursa. Una nova moto amb un nou motor que el situa a l’alçada dels seus rivals, i amb noves evolucions en el xassís i suspensions. En declaracions a Moto Club Igualada en Jordi es mostrava molt satisfet: “ Ha sigut la primera presa de contacte amb la Yamaha, molt diferent de la moto que havia portat fins ara. Desprès d’uns dies posant a punt la muntura i adaptant la meva conducció. he estat amb els pilots capdavanters, i això em motiva per seguir evolucionant. La fabrica està bolcada en el nostre equip i no paren de treballar per ser el màxim competitius”. I afegeix: “Ara ens quedarem uns dies al Marroc per provar la nova moto i fer el màxim de quilòmetres per guanyar en fiabilitat en els nous components”.

Acabat aquest ralli el pilot igualadí encara l’ultima fase de preparació pel Dakar amb moltes ganes i il·lusió, tot sabent que tindrà un gran equip recolzant-lo.

Jordi Viladoms a Marroc

Jordi Viladoms a Marroc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.