Joel Vives i Jordi Sala a l’enduret de Valls de Torroella

El passat cap de setmana es va disputar l’enduret dels Amics de Valls de Torroella a l’àrea del Motor “Can Taulé”, molt a prop de Suria.

El recorregut molt atractiu pels participants va passar des del bosc pelat a causa dels incendis de fa alguns anys, fins els boscos més frondosos.

La prova constava de 3 voltes de 25 km aproximandament cada una d’elles y dues cronos especials a cada volta.

Per part del Moto Club Igualada, els joves pilots Jordi Sala i Joel Vives també hi van prendre part a la categoria de 85 cc amb un total de 30 pilots inscrits. En Jordi va tenir una caiguda en una de les cronos que el va relegar a la 14ª posición i en Joel després d’una molt bona cursa acabà en 7ª posició.

A tant sols dues curses per acabar el campionat, el proper dia 21 de Novembre els joves pilots es desplaçaran a Montgai per disputar la penúltima prova del català, des d’aquí els desitgem molta sort als dos.