Trial 4×4 Muntanyola

El passat diumenge dia 19 d’octubre es va disputar l’ultima prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Trial 4×4.

Muntanyola, com ja és habitual, acull la prova final del Campionat organitzat un cop més per el GRUP 4X4 D’OSONA, entitat que ha organitzat totes les vuit proves del certamen.

Amb un esplèndid dia, 13 varen ser els participants que varen prendre la sortida en el circuit de “Comellas”, un circuit molt exigent tant per els participants com per les mecàniques. La prova d’això és que tres cotxes no varen poder finalitzar la prova per avaries mecàniques, i altres 4 varen tenir bolcades sense més importància.

Amb una sola categoria per decidir, la de MAXI-SERIES, tota la pressió estava en Claudi Vivet ja que arribava líder del Campionat i amb un pòdium en tenia prou, encara que el seu màxim rival, l’Alfons Andreu guanyés la prova. Claudi Vivet va fer com els campions: guanyar la prova i el campionat. Els cinc participants de la categoria Maxi-serie varen fer tota la prova junts per tal de “espiar-se” uns als altres, cosa que va fer que tots penalitzessin per temps. El pòdium va estar molt renyit ja que només 11 punts separaven el primer i el tercer classificat. Claudi Vivet va fer 60 punts seguit per Jaume Pi amb 68 punts, i tercer va ser Albert Puig.

En Series millorats la duresa de las zones varen fer que només 3 vehicles del 6 participants acabessin la prova. El ja campió Florenci Rius va guanyar amb autoritat demostrant així el perquè és campió marcant una cartolina amb una penalització de 60 punts. El guanyador del passat trial, Pep Autet, va ser segon amb 81 punts molt lluny de Xavier Caballol que amb tres bolcades va ser tercer amb 136 punts.

Xavier Bargalló (Land Rover defender 90) i Joan Manel Tomàs (Range Rover Clàssic V8) , tots dos pilots del Moto Club Igualada, varen ser els participants de la categoria de “SERIES”. Bargalló va guanyar demostrant així que si hagués fet les mateixes proves que Tomàs, aquest no hagués tingut el Campionat tant a l’abast ( recordem que en l’anterior Prova que Tomàs es va proclamar matemàticament Campió de Catalunya de 4×4 en “Series”). En aquest cas Bargalló va fer una penalització de 63 punts i Tomàs 80 punts.

Xavier Bargalló

Xavier Bargalló

Joan Tomàs i el seu Range

Joan Tomàs i el seu Range

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.