Trial 4×4 de Seva

Seva va acollir la quarta prova del Català de trial 4×4. Amb un dia excepcional va arrencar una cursa on l’organització d’aquest certamen,al càrrec del Grup Osona 4×4, estava molt animada veient que la participació cada cop va a mes.

Quinze varen ser els vehicles autoritzats a sortir 2 més que l’anterior prova, però amb 3 participants nous. Amb puntualitat britànica es va donar la sortida a las 10 del mati amb un dia esplèndid tot i que s’esperaven pluges. Els 3 pilots nous en la categoria de sèries tenien com a objectiu desbancar a l’actual líder de aquesta categoria,el pilot del Moto Club Igualada Joan Manel Tomas amb Range Rover V8, però l’experiència d’aquest i amb l’ajuda dels seus motxillers Jordi Orpinell i Enric Ruiz, també del MCI, va ser la clau de que no es deixes sorprendre marcant una cartolina amb 16 punts. Així Claudi Santacana i Xavier Alsina lluitaven per la segona posició on el major número de ceros va decidir el segon lloc ja que varen arribar empatats a 20 punts sent Claudi Santacana el que es fes amb el segon lloc. El quart lloc va ser per l’altre debutant Xavier Bargalló, també de l’escuderia Moto Club Igualada, que amb el seu Land Rover Defender 90 va assolir un total de 59 punts.

Amb l’absència d’un habitual Lluís Montserrat, sis varen ser els que van sortir amb la categoria de vehicles de Sèrie millorats on Florenci Rius només sap fer que guanyar i tot apunta que tornarà a repetir títol ja que ha guanyat las 4 proves disputades.

Joaquim Roura i Agustí Ros es disputaven el 2on graó del podi fins que en la pressió de Joaquim Roura sobre Agustí Ros fes que aquest cometes una errada portant-lo a fer una volcada amb el seu Mercedes G relegant-lo així a la 3a posició.

El pilot de Riudoms Gerard Palleja amb problemes amb el seu Nissan Patrol va ser quart. Josep Autet i Xavier Caballol en aquest ordre varen tancar la classificació.

En la categoria de Maxi-Sèries cinc varen ser els que es disputaren la victòria en un trial molt apretat. Unes greus errades varen portar a Francesc Casagolda a l’última posició de la seva categoria, deixant la cosa molt apretada entre els altres quatre participants.

El més llest va ser Claudi Vivet , que marcant una cartolina amb 0 punts tenia que desempatar per temps amb el 2on classificat Jaume Pi, també amb 0 punts deixant a un Alfons Andreu amb un desconegut 3 lloc això si només amb 4 punts. Albert Puig es tenia que conformar amb la quarta plaça al marcar una penalització de 10 punts.

La propera prova, després de molts anys disputant-se tot el campionat en terres D’Osona, es celebrarà a la comarca de l’Anoia a la població de Conill a 6 km de Calaf el proper 11 de Juliol, sota la mateixa organització del incombustible GRUP 4X4 D’OSONA.

Joan Manel Tomas en acció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.