8é Ral·li Guilleries

El passat dia 10 d’Abril de 2010 es va disputar una nova edició, la vuitena, de la prova amb seu a Sant Hilari Sacalm, el Ral·li Guilleries, organitzat per l’escuderia Quatre Rodes.

Puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral•lis i la Copa de Catalunya de Ral•lis d’Asfalt, la prova presentava 10 especials, 5 diferents a disputar en dues ocasions, amb un total de 89,92 quilòmetres contra el cronòmetre de 213,92 quilòmetres totals. Els trams de l’itinerari eren els coneguts: Osor, Cladells, Collsaplana i Coll del Buc; més l’especial espectacle de Sant Hilari Sacalm.

Amb mes de mig centenar d’inscrits i quasi una trentena mes puntuables per la Regularitat Sport, els primers classificats i , per tant, guanyadors d’aquesta edició foren Josep Mª Membrado i Josep Ramon Ribolleda que van pujar al mes alt del pòdium el seu Mitsubishi lancer Evo X. Seguidament es van classificar Orriols-Muñoz (Mitsubishi Evo IX) a 36.1” i Zurita-Amigó (Mitsubishi Evo X) a 40.5” respectivament.

A mes Membrado-Ribolleda van ser els més ràpids al Gr.N i la Classe 1, mentre Domingo-Venceslao van vèncer entre els Gr.A i la Classe 6, i Solé-Martinell en la Classe 8. Entre els F2000, la victòria se la va emportar l’equip Vilamitjana-Vilamitjana, igual que a la Classe 7, mentre que Xargay-Moreno van fer el mateix al Gr.H i la Classe 9. Prats-Gurt van dominar el Gr.XA, els germans Gibert, la Classe 3, Marin-Massaguer a la Classe 5 i Pinilla-Maso, la Classe 2.

Un equip de Moto Club Igualada va participar en aquesta prova Gironina, va ser el format per l’espectacular David Abad i Rafael Rodriguez, amb el seu BMW M3 E-30. En aquesta prova David va canviar de copilot habitual degut a un problema localitzat a les Verificacions Administratives de divendres, deixant-lo poc marge per a buscar nou acompanyant David va rebre l’ajuda de Rafael per formar equip per dissabte. El recital de derrapades i bona conducció va ser la tònica de la jornada per aquest equip d’Igualada, assolint una 22ª posició scratx, la vuitena en el grup XA i una quarta en la classe 4.

La pròxima prova del Català d’Asfalt es disputarà els dies 14 i 15 de maig amb el Ral·li Critèrium del Berguedà a Gironella.

David Abad en acció

David Abad en acció

Fotografies: Jordi García Galofré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.