Aquest proper dissabte es celebra el Rally Anoia Clàssic

Cap de setmana molt intens el que te previst el el Moto Club Igualada. El dissabte dia 1 de maig, tindrà lloc la tercera edició del Rally Anoia Clàssic, puntuable pel certàmen Clàssic Regularitat 2010 que convoca la Federació Catalana d’Entitats de Vehicles Històrics.

El Parc Tancat de la prova i sortida estarà ubicat al carrer de la Mercé des de on els participants, amb vehicles fabricats des de l’any 1960 iniciaran un recorregut de regularitat per les comarques de l’Anoia i Penedés.

El Rally, obert a turismes i motocicletes, consistirà de un recorregut de 184 kms, dividit en dos seccions, que recorreran els Municipis de Santa Margarida de Montbui, Carme, Capellades, Font del Bosc, Vilafranca del Penedès, Ponts, Queralt, Les Cuatre Carreteres, Bellprat, Sant Martí de Tous, per acabar el Rally a Santa Margarida de Montbui.

Dels 184 kms del recorregut, 106 seran de regularitat, que s’hauran de completar a un promig inferior als 50 kms/h.

Aquesta és la diferència entre un rally normal, on el que compte és la velocitat en que es completa els trams cronometrats i un Rally de regularitat, com el Rally Anoia Clàssic, on el que marca la classificació serà no superar la mitja establerta per l’organització.

Els vehicles participants es dividiran segons la seva data de fabricació.
Classe E: Turismes fabricats durant els anys 1950 al 1960
Classe F: Turismes fabricats durant els anys 1961 al 1970
Classe G: Turismes fabricats durant els anys 1971 al 1980
Classe H: Turismes fabricats durant els anys 1981 al 1983
Classe T: Turismes fabricats abans del maig del 1985
Classe M: Motocicletes fabricades abans del maig del 1985

A les 10 del matí es donarà la sortida al primer participant a Santa Magarita de Montbui. D’aquí els pilots iniciaran la primera secció de rally que s’acabarà a les 11:50. 15 minuts més tard, el primer pilot iniciarà la segona secció que arribarà a les 14:00 a Santa Margarida de Montbui.
A les 15:00 està previst un dinar per als participants al l’Espai La Vinícola, on a les 16:30 es publicaran els resultats i es repartiran els premis a partir de les 17:00.
Tota la informació de la cursa la podreu trobar a www.motoclubigualada.com/classics/.

Concentració de vehicles clàssics

Per a tots aquells fans dels vehicles clàssics s’ha previst una concentració al mateix punt de la sortida. Per a tots ells s’ha preparat un pack de esmorçar i dinar per 15 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.