Les Maioles inicien el compte enrrera

5, 4, 3, 2, 1, Top.

La Pujada en Costa a Les Maioles, puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya inicia el compte enrrera. Com cada any a finals desetembre la carretera BV-1031 d’Igualada a Prats de Rei es vestirà de gala per a veure passar el vehicles més ràpids del Campionat.

Un Campionat que, després de tres proves, està encapçalat per Carles Mestres, en la categoria monoplaces, tot i que els cinc primers classificats estanen un puny. D’aquesta manera el tram selectiu de Les Maioles tornarà a esdevenir arbrit d’aquest certamen, ja que qualsevol errada d’algun dels pilots capdavanters, el pot deixar sense opció a la victòria final.

No menys justa està la classificació de la categoria turismes, ja que el líder del certamen, Francesc Munné te a molt pocs punts els següents pilots de la classificació: Josep Chaume i Josep Ma. Soler.

Pel que respecte a la participació de pilots del Moto Club Igualada, cal destacar la Francesc Fontanellas (Speed car gtr) , la categoria monoplaces i de Pep Segura amb un Mitsubishi Lacer evo IX.

Si a nivell de resultats, aquest seran els pilots locals més esperats, a nivell d’espectacle l’atracció tornará a ser el pilot d’ Hostalets de Pierola David Abad, que amb el seu BMW i les impresionants creaudes que el caracteritzen, tornarà a esdevenir un dels focus d’atenció de la Pujada.

Igualada començarà a respirar gasolina a partir del dissabte 26 a les 16:30, hora que s’iniciaran les verificacions administratives i técniques a les instal.lacions del patrocinador principal de la prova, Auto Anoia.

Un cop acabades les verificacions prèvies, a les 20:00, els pilots deixaran el seu vehicle al parc tancat fins el diumenge a les 07:30, hora en que s’obrirà per tal que a les 09:30 pugui iniciar-se la primera pujada d’entrenaments lliures.

La primera màniga de cursa està prevista per les 12:30 i la segona a les 14:00.

El millor resultat de les dues Pujades cronometrades serà el vàlid per a establir la classificació final.

Francesc Fontanellas amb el Speed car GT

Francesc Fontanellas amb el Speed car GT

El monoplaça de Jorge Enjuanes ha sigut el més ràpid en les dues darreres edicions, a més d’ostentar el record de la pujada

El monoplaça de Jorge Enjuanes ha sigut el més ràpid en les dues darreres edicions, a més d’ostentar el record de la pujada

Info 4

Info 4

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.