Entrevista Marius Burgstaller, gerent d’Auto Anoia

“per a Auto Anoia Les Maioles representen amb total exactitud els valors de la nostra empresa, el treball en equip, l’exigència, l’exactitud en la feina ben feta”

Des de fa anys, Citröen ha esdevingut el dominador mundial de les competicions en carretera, i des de en fa dos està present, a través del concesionari Auto Anoia en la prova automobilística per exel.lència dela comarca de l’Anoia, La Pujada en Costa a Les Maioles, com a patrocinador principal.

Parlem amb Marius Burgstaller, Gerent d’Auto Anoia, concesionari oficial de Citröen a Igualada.

Marius, Citroën ha dominat amb fermesa el Campionat del Món de Rallys. Que és el que fa superior aquest cotxe de la resta dels seus rivals?

Si et desvetllés aquest secret podria tenir problemes amb els homes de Citröen Racing, que es la nova denominació de l’antic Citröen Sport. Crec que una bona base, com és el C4 WRC, unit auns pilots com Loeb-Elena i els compatriotes Sordo-Marti, fan de l’equip citroen un equip lider.

El darrer ral.li de Polònia ens ha refermat al capdevant de classificació, tot i la setena posició de Loeb en un rally que era nou.

Marius Burgstaller, Gerent d’Anto Anoia, amb Jordi Bòria, President del Moto Club Igualada

Marius Burgstaller, Gerent d’Anto Anoia, amb Jordi Bòria, President del Moto Club Igualada

Auto Anoia, una empresa amb vocació esportiva, ha esdevingut el patrocinador principal de Les Maioles. Quins avantatges obté una empresa a l’associar la seva marca amb un cursa del prestigi de Les Maioles?

Com be dius, la Pujada a les Maioles es una citao bligada per a els igualadins i de retruc pels anoiencs; per a Auto Anoia representa amb total exactitud els valors de la nostra empresa, el treball en equip, l’exigència, l’exactitud en la feina ben feta. Els mateixos valors que fan de la pujada una cursa excel.lent.

Les Maioles és un dels esdeveniments esportius quees celebren a l’Anoia que aconsegueix atraure a més gent. A que es deu que l’aficionat anoienc es volqui amb Les Maioles d’aquesta manera?

Efectivament, després d’uns anys de “sequera”, l’actual Junta Directiva ha représ una cursa mítica, Les Maioles tenen un bon nom per a qualsevol aficionat. Es el record de les edicions passades, unit a la anterior, el que fa que la gent tingui ganes de Maioles.

Moto Club Igualada arriba aquest any al 50 aniversari, amb una Junta Directiva composta de gent jove. Com valora que una ciutat com igualada tingui una entitat amb tanta vitalitat?

Tornem al paral.lelisme entre MCI i Auto Anoia, dues entitats amb gent jove amb empenta i que en moments complicats com els actuals no ens arronsem, mirem cap endavant amb il.lusió, confiant en els nostres equips i la gent de la comarca.

No podia ser de cap més manera. La marca que domina les carreteres d’arreu del Món, havia de ser la marca que identifiqués el tram més mític de la comarca. I Auto Anoia ho veu clar des de l’any passat.

Sense la vocació esportiva d’empreses com Auto Anoia, Les Maioles només formariem part de la història dels 50 anys del Moto Club. Una història que a ben segur es recordaria amb nostàlgia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.