Campionat de Catalunya de Muntanya: XI Pujada a Sant Mateu de Bages

El Campionat de Catalunya de Muntanya va disputar diumenge la seva segona cita de la temporada, la XI Pujada a Sant Mateu de Bages-Memorial Laia Altimira, a càrrec del Moto Club Manresa i amb una quarantena de participants. Fernando Altimira va ser el guanyador absolut de la prova amb un monoplaça BRC Bango 02 després de marcar el millor temps scratch en la segona pujada puntuable.

A continuació es classificaren Sergi Pañella (Silver Car CM) i Carles Mestres (Speed Car GT-R), tots ells dins el grup CM i classe 14. La classe 13 se l’adjudicà Eduard Camps, amb un Renault Fórmula, mentre que Josep Chaume, amb un BMW M3, va ser el guanyador entre els turismes i desè absolut de la prova, a més d’imposar-se al Grup FX i la Classe 12.

Tres van ser els equips de Moto Club Igualada els que varen participar en aquesta cursa.

Miquel Prat, amb un Renault Clio 16v. va assolir la 18ª posició scratx entre els turismes i 2on de la classe 3.

Jaume Doncel, amb el seu habitual BMW 325i va acabar en la 19ª posició scratx de turismes i també 2on de la classe 8, esgarrapant uns bon grapat de punts de cara al Campionat.

L’últim pilot participant de Moto Club Igualada fou Joan Morros, amb el seu Golf GTI , que aquest cop les millores efectuades a la suspensió del seu vehicle van fer que assolís la 22ª posició scratx de turismes i la 3ª en la classe 3.

Enric Ruiz , oficial de l’MCI, va ser present a la proba representant a la FCA (Federació Catalana d’Automobilisme) com a President de la Comissió de Muntanya.

La pròxima proba es disputarà a Caldes de Montbuí amb la 10ª edició de la Pujada al Farell, els dies 30 i 31 de Maig de 2009.