Campionat de Catalunya de Muntanya XIV Pujada a la Trona

El Campionat de Catalunya de Muntanya va celebrar el passat cap de setmana la seva primera prova puntuable de la temporada de la mà de l’Escuderia Osona amb la celebració de la recuperada Pujada a la Trona. Un total de 42 pilots van disputar la pujada. La prova va comptar amb dues pujades d”entrenaments i dues de cursa, la millor de les dues de cursa va ser la que va conformar la classificació final.

Josep M. Soler (Seat Ibiza kit car), va ser el vencedor entre els turismes, marcant el millor registre en la seva primera cronometrada de cursa, Francesc Munné (Ford Sierra Cosworth) i Josep Chaume (BMW M3) van completar el podi.

En monoplaces la victòria final va ser per Carles Mestres (Speed Car GT-R) i mentre que Fernando Altimira amb el seu BRC va ser segon a poc més de dos segons i mig. Isaac Guillen també pilotant un Speed Car va ser tercer. Eduard Camps amb un Renault Formula es va imposar a la Classe E/D.

Quatre van ser els pilots participants de Moto Club Igualada en aquesta cursa, d’una banda Francesc Fontanellas (Speed-Car GT-R), amb opcions a guanyar la prova,va patir una forta sortida de carretera al començament de la primera màniga de carrera, que tot i no tenir cap conseqüència pel pilot,va deixar molt malmès el seu vehicle per a poder continuar, tot i haver marcat el segon millor temps als entrenaments.

Jaume Doncel (BMW 325I) va acabar en la 14ª posició entre els turismes i va ser quart del grup XA,en el seu primer contacte amb la mítica carretera.

Miquel Prat (Renault clio 16V), en el seu debut a la muntanya, va demostrar que es un gran pilot acabant en la 17ª posició entre els turismes i sent el primer classificat en el grup XN, tot i que va patir problemes mecànics a l’ultima de cursa.

Un altre gran pilot, Joan Morros(Volkswagen golf gti), segueix adaptant-se a aquesta disciplina del motor i en aquesta ocasió va acabar 20é de Turismes i 2on de grup XN a meing de 7 segons de Miquel.

Eva Prat (Moto Club Igualada) tampoc va faltar a aquesta cita amb la muntanya com a Comissari tècnic.

La pròxima cursa es durà a terme a Callús-Sant Mateu el pròxim dia 17 de Maig.

Miquel Prat

Miquel Prat

Jaume Doncel

Jaume Doncel

Joan Morros

Joan Morros

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.