Presentació del “Gran Premi d’Espanya d’Enduro, AMV seguros”

Amb la presentació oficial de la prova que va tenir lloc el passat divendres dia 20 a l’hotel Ciutat d’Igualada, s’inicia la darrera setmana per a la celebració de l’Enduro d’Igualada, prova puntuable per al Campionat del Món que tindrà lloc a Igualada els propers 28 i 29 de març, amb organització del Moto Club Igualada.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Jordi Aymamí, Alcalde d’Igualada, el Sr. Marc Castells, vice-president del Consell Comarcal, com a representant dels municipis per on es desenvolupa la prova, Jordi Bòria, President del Moto Club Igualada, i Daniel Mas, Director de carrera, a més d’un bon nombre de socis i simpatitzants de l’entitat organitzadora.

Va encetar l’acte el Sr. Jordi Bòria, president del Moto Club Igualada que va remarcar l’impacte que tindrà aquesta prova per a Igualada, i la comarca de l’Anoia. Remarcar que des de fa ja dies no hi ha places hoteleres a la ciutat i voltants i que el Gran Premi d’Espanya d’Enduro, AMV seguros serà un dels esdeveniments esportius amb més impacte econòmic que s’han celebrat mai a Igualada.

Jordi Aymamí (Alcalde d'Igualada) i Marc Castells (vice-president del Consell Comarcal de l'Anoia) en l'acte de presentació

Jordi Aymamí (Alcalde d'Igualada) i Marc Castells (vice-president del Consell Comarcal de l'Anoia) en l'acte de presentació

Posteriorment el Director de Carrera, Dani Mas, va donar detalls tècnics de la prova.

El Sr. Marc Castells, representant dels set municipis per on passa la prova va agrair les facilitats donades pels consistoris per on es desenvolupa la prova: Ódena, Rubió, Copons, Jorba, Argençola, Sant Martí de Tous i Santa Margarida de Montbui. La bellesa d’aquests termes municipals asseguren una prova d’alt nivell. Va agrair també la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

Va tancar l’acte l’alcalde d’Igualada, Sr. Jordi Aymamí que després de recordar la participació en aquesta prova dels dos pilots igualadins, Armand Monleón i Jordi Viladoms, va assenyalar la importància que té que una entitat que aquest any compleix 50 anys, organitzi una prova d’aquest nivell, en un any especialment complicat degut a la crisi que estem patint.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.