ALEX HARO realitzarà la temporada de Ral·lis d’asfalt 2009 amb el pilot Xevi Pons

El copilot de ral.lis de Moto Club Igualada Alex Haro, que el darrer any va disputar varies proves del nacional d’asfalt entre d’altres i que ho va fer amb pilots tan reconeguts com Dani Solà o Xevi Pons entre d’altres, finalment s’ha compromès amb Xevi Pons per completar tota la temporada al volant d’un “Mitsubishi evo X” a la categoria Grup-N.

El copilot igualadí i el pilot viguetà, que ja han competit anteriorment junts amb magnifics resultats i que fins i tot van assistir a Anglaterra un dels test del equip oficial Subaru, han participat en aquesta ocasió al “Ral.li comarca da Ulloa” disputat el darrer cap de setmana, i puntuable per al campionat gallec. D’aquesta manera han començat a prendre contacte i a preparar la temporada 2009. El resultat no podia haver estat més positiu, ja que es van alçar amb la victòria en la categoria Grup-N.

Haro es mostrava molt content pel resultat obtingut:

“Aquesta ha estat la primera cursa de pre-temporada, per tal de posar a punt el cotxe de cara a la participació al campionat d’España de ral.lis d’asfalt. Estem molt satisfets amb el resultat obtingut després d’haver provat moltes coses i recollir molta informació, que ara hem d’estudiar abans de que comenci la temporada

L’Objectiu clar d’aquesta parella per la temporada 2009 serà guanyar el campionat a la categoria Grup-N, però tampoc es pot descartar que puguin finalitzar entre els primers classificats absoluts del campionat, gràcies a les millores que la normativa permet fer als vehicles de la categoria Grup-N.

ulloa-tarde-020

Alex Haro i Xevi Pons al Ral.li “Comarca da Ulloa”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.