TONI BOU, Campió del món de Trial Indoor 2009

El pilot de Moto club Igualada, Toni Bou ha conquerit el seu tercer títol de campió del món de trial indoor imposant-se ahir dijous en la quarta i penúltima prova puntuable. El de Piera va aconseguir un triomf inapel·lable a la cita italiana del Mundial, després de penalitzar un únic punt per excés de temps, a la setena i última zona, on va arribar amb el títol ja matemàticament a les seves mans. Prèviament, Bou havia dominat la volta de qualificació, on va sumar dos punts.

gp-italia-trial-indoor

GP Italia, Trial indoor

Toni Bou es sentia enormement content i satisfet, al finalitzar la prova.

“Sóc molt feliç, per mi i per l’equip, el qual està efectuant una feina sensacional. Guanyar el meu tercer títol amb un resultat com el d’avui, amb un únic punt, ha estat increïble, fantàstic. Aquesta prova semblava fàcil al principi, però després s’ha anat complicant; l’última zona semblava impossible i estic convençut que si hi hagués arribat sabent que era campió, m’hauria donat l’empenta definitiva. Avui he sentit molta pressió, ja que un error hauria estat terrible amb tot el que hi havia en joc. Un campionat tan curt i intens com aquest sempre resulta molt tens, ja que no hi ha marge per a un error. Però en aquest sentit, i amb tres victòries de les quatre possibles, crec que hem d’estar orgullosos del que estem aconseguint”.

trial_270209_ita_004

Toni Bou, victoria a Bolzano (ITA)

Vencedor als indoor de Sheffield i Barcelona i segon al de Marsella, Toni Bou es troba en un estat pletòric, el qual espera confirmar a la prova que tancarà aquesta competició, el dia 14 de març, a Madrid. Aquest es el 3er títol de Trial indor per al jove pilot, que amb 22 anys s’ha convertit en una llegenda del trial; amb 13 anys va aconseguir el seu primer títol (campió de Catalunya de cadets), el qual va anar seguit del d’Espanya júnior (2001), la Copa d’Europa per a joves (2002), el de campió d’Europa (2003) i el d’Espanya absolut (2006). L’any 2007 va començar a formar part de l’equip Repsol Montesa Honda, amb el qual fins ara ha conquistat cinc campionats del món, tres indoor i dos a l’aire lliure, i el seu futur a la especialitat no pot ser millor… Toni Bou sembla no tenir sostre.

Els directius, pilots, socis i amics de Moto Club Igualada et volem donar la nostre més sincera enhorabona.

FELICITATS TONI

ETS UN CRACK!!!

trial_270209_ita_0011

TONI BOU CAMPIÓ DE MON, TRIAL INDOOR 2009

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.