Armand Monleón, inscrit a l’Enduro d’Igualada

El pilot de Moto Club Igualada Armand Monleón que aquest any afrontarà el Campionat del Món d’Enduro dins de l’escudería Gas Gas, serà un dels representants del Moto Club Igualada en aquesta prova. Monléon, tot i la seva juventut, te una ampli bagatge en el món de l’Enduro, amb varis participacions en el Campionat del Món i els Sis Díes Internacionals. La combinació d’experiència i joventut, fan d’aquest pilot un dels valors més ferms de l’Enduro espanyol.

Armand Monleón

Armand Monleón

Entre les inscripcions rebudes fins ara, destaquen la dels dos pilots de l’escuderia BMW, el finés Juha Salminen, i el britànic David Knigh que juntament amb el tarragoní Ivan Cervantes, formen el trio de favorits a la victòria absoluta.

Una altre novetat d’aquest any és que la Federació Internacional de Motociclisme va aprovar en en el congrés que es va celebrar la setmana passada, crear una categoría reservada a fémines.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.