Falta menys d’un mes per al Campionat del Món d’Enduro

Moto Club Igualada afronta la part final i més intensa de l’organizatció d’aquesta prova

L’Enduro d’Igualada serà la primera prova d’àmbit mundial que es celebra a Igualada

A falta de menys d’un mes per a la prova del Campionat del Món d’Enduro que es celebrarà a Igualada el 28 i 29 de març, l’equip organitzatiu del Moto Club Igualada, encapçalat pel President, Jordi Bòria i el director de la cursa, Dani Mas, intensifica el treball per tal de tenir a punt una prova que serà, probablement, l’esdeveniment esportiu més important que s’ha celebrat a Igualada en els darrers anys.

Un cop concretat el recorregut, que s’iniciarà a la plaça del Cal Font, els esforços del Moto Club, que aquest any compleix el 50 aniversari, es destinen a les tasques de coordinació d’un equip de 182 persones que seran les encarregades de tirar endavant aquest projecte.

El Campionat del Món d’Enduro és un dels esdeveniments més complexos que hi ha en el món del motor pel que fa a la part organitzava. El fet que la prova es disputi en un recorregut de 60 km, i que al mateix temps s’estiguin disputant tres proves especials cronometrades, comporta una gran dificultat logística i de coordinació, en la que cada una de les 182 persones que formaran part de l’organització, tenen una feina decisiva i de gran responsabilitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.