Inici de la temporada per a 9 dels pilots de Moto Club Igualada

El diumenge 18 de gener de 2009, es disputà a Torrelles de Llobregat la 2ª prova del campionat d’Espanya de Cross Country. En un circuit de 7 km que combinava senders d’enduro i trams de crono , tingué lloc aquesta cursa que marcava l’inici de la temporada per a molts dels pilots de moto club Igualada.

A les 9 del matí, amb bastant fred degut a la gelada del dia anterior, es donà inici a les “Fun Series” curses destinades a les categories sènior B, veterans i fèmines, on el 1r pilot desprès de 2h de cursa seria el que s’emportaria la victòria. Tres van ser els pilots de moto club Igualada presents en aquesta cursa en la categoria Sènior B, Josep Samso obtingué el 26è lloc, mentre que Eduard Roig i Marc Queraltó obtingueren el 28è i 29è lloc respectivament, disputant-se la posició en una última volta molt emocionant d’aquests dos pilots.

A les 12 del matí, amb millors condicions meteorològiques després d’haver sortit el sol, començaren les Pro Series, sèrie estrella d’aquest campionat que engloba les categories Sènior i Júnior, on els pilots es disputen la victòria en 2h i 30 min de cursa. En la categoria Júnior Eduard Vendrell obtingué una meritòria 11a posició, Mike Domínguez fou 12è i Jordi Balcells 13è.

Mentre que en la categoria estrella la Sènior, Oriol Mena (Subcampió del món d’Enduro Júnior) s’imposa amb molta autoritat per davant de Lorenzo Santolino i Joan Jou. Pel que als pilots de Moto Club Igualada, tres van ser el presents en aquesta dificilíssima categoria, destacant la 8a posició de Marc Vives a tan sols 1 volta del guanyador, Xavier Pijoan fou 11è i Carles Figuerola 16è, tots ells pilotant una Gas-Gas 300 2T.

En aquesta cursa també hi va ser present el president del Moto Club Igualada Jordi Bòria en la funció de comissari tècnic.

proseries

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.