Prometedor inici dels pilots de Moto Club Igualada en la Copa Catalana de Resistència de Terra

El diumenge 25 de gener, s’inicia la Copa Catalana de Resistència de Terra 2009 amb les 3 hores de Resistència de Ponts. Aquesta prova inaugural es disputà al Circuit del Bosquet de 1’6km de llargada i fou organitzada pels amics del Moto Club Segre.

Tres pilots de Moto Club Igualada hi van ser presents obtenint uns excel·lents resultats. El pilot igualadí Armand Monleón qui aquest any ha canviat d’equip de files, deixant els colors blaus de la seva Yamaha 450cc 4T pels de la marca catalana Gas-Gas amb una Gas-Gas 300cc 2T, tingué un magnífic inici de temporada, ja que formant parella amb Jordi Figueres s’imposaren amb molta autoritat, aconseguint la 1ªposició en la categoria Sènior Superior.

Pel que fa al tàndem igualadí format per Jordi Balcells i Eduard Vendrell pilotant una Gas-Gas 200cc 2T obtingueren una magnífica 3ª posició en la categoria Júnior Superior, on tot i anar gairebé tota la cursa en 2n lloc, finalment s’hagueren de conformar amb el 3r esglaó del podi. El que referma la bona progressió d’aquests dos pilots.

3r Lloc de la parella igualadina formada per Edu Vendrell i Jordi Balcells

3r Lloc de la parella igualadina formada per Edu Vendrell i Jordi Balcells

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari