El Moto Club Igualada tanca la temporada

El Moto Club Igualada finalitza la temporada 2007 al màxim nivell. Ha sigut una temporada amb uns bons resultats, la qual cosa motiva encara més a la jove junta. Com cada any aquest club va a més i aquest no ha sigut menys. A les curses organitzades amb un bon nivell aquest any, s’hi han afegit dues de noves. El primer Ral·li Clàssics de l’Anoia i la IV Endurada de l’Anoia. Dues curses força complicades d’organitzar degut al gran nombre d’inscrits i pel seu gran radi d’acció, cosa que suposar molts tràmits i gestions administratives. A part d’aquestes s’han realitzat el MotoCross de Catalunya, l’Enduret de Nens de Catalunya, la Pujada a les Maioles, i els 4 Mototerres, a Hostalets de Pierola, la Llacuna, Igualada i Sant Sadurní d’Anoia. Em col·laborat també amb la cursa ciclista d’Igualada aportant les motocicletes d’organització.

A nivell oficial em estat al Mundial de Moto GP, al Mundial de F1, al Mundial de Trial, al Mundial d’Enduro Indoor, al Mundial de Rallis, i a un munt de curses del Campionat d’Espanya i Catalunya de motos i cotxes, aportant els càrrecs oficials de cursa.

A nivell de pilots, continuem estan a l’elit. Han vingut campionats d’Espanya de Rallis d’Asfalt i de la mà d’en Pep Bassols i l’Àlex Haro, em estat un any més al Dakar on en Jordi Viladoms va aconseguir una victòria d’etapa. Al mundial d’Enduro de la mà d’Armand Monleon i al Mundial de Velocitat amb Pere Tutussaus on l’any de ve estarà a l’elit a l’equip de l’Aspar fent tot el Mundial, amb una de les millors màquines. Posicions destacades al Campionat d’Espanya d’Enduro, al de Velocitat i Resistència. Per l’últim cal destacar les promocions que pugen a un bon nivell i que de ben segur ens faran vibrar els pròxims anys.

Per acabar la temporada i culminar un any esplèndid, el bicampió del món de Trial, el pierenc Toni Bou ha cregut necessari dipositar la seva confiança en aquest club i l’any que començarà a córrer sota el nostre nom. Aquest fitxatge dons demostra que aquest club està entre els millors. “Tenia moltes ganes de formar part del Moto Club Igualada per dues raons, jo sóc d’aquí i aquesta és la meva comarca i perquè està en aquest club em garanteix tenir al meu costat una de les millors organitzacions esportives del motor del nostre país” declarava Toni Bou.

Per celebrar aquest bon any el club organitzarà el dissabte 29 de desembre una festa final oberta a tothom i gratuïta, on es podran veure a més dels nostres millors pilots, els quals ens explicaran com afronten l’any que ve, les seves màquines que estaran exposades tota la tarda. Aquest acte començarà a les 7 de la tarda al Motor Sports Bar situat a l’Estació Vella davant de la màquina de tren.

Amb tot això Moto Club Igualada vol desitjar un bon Nadal i una millor entrada d’any, tot esperant que el 2008 sigui un any ple d’èxits.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.