Torna el motor a l’Anoia de la mà del Moto Club Igualada

Aquest cap de setmana els motors tornaran a rugir a Hostalets de Pierola amb la IV Endurada de l’Anoia, puntuable pel campionat de Catalunya de l’especialitat. Aquesta prova aglutinarà els millors especialistes del moment d’aquesta disciplina en l’àmbit català. La cursa, que organitza Moto Club Igualada i les seccions d’enduro A.C. Baldrich i Drink Team, constarà d’un ral·li d’uns 37 km pels voltants d’Hostalets de Pierola i dues especials cronometrades, a on els pilots demostraran els seus dots de conducció corren contra el rellotge. La primera especial serà al costat del camp de futbol d’Hostalets i a l’hora donarà la sortida al ral·li. En aquest lloc es disposarà de servei de bar i entrepans. La segona especial serà al costat de la carretera d’Hostalets a Esparreguera, a uns 2 km d’Hostalets. Tot el recorregut, cronos i especials, estaran degudament senyalitzats per tal de que ningú es perdi i tothom pugui arriba als llocs que desitgi. El primer participant sortirà a les 9:00h de la primera especial i està previst que l’últim arribi passades les 16:00h. Cal esmentar que l’entrada serà totalment gratuïta.

Per un altre cantó s’espera una amplia participació dels nostres pilots que defensaran el nom del nostre club. Em de recordar que tenim un ventall molt ampli en aquesta disciplina cosa que fa preveure que els nostres puguin optar als llocs més alts del podi. En aquesta cursa les categories que participaran seran Sènior A i C, Junior 2 i 3, Cadet, Veterans, Fèmines i Clàssiques. Pel que fa al nombre d’inscrits es preveu que estarà al voltant dels 400 d’arreu del país.

El Moto Club Igualada i molt en especial l’equip A.C. Baldrich d’Hostalets de Pierola, ja fa dies que treballa en l’arranjament i desbrossament de camins, zones i camps per tal de poder realitzar la cursa amb total seguretat i a l’hora beneficiar aquest municipi mantenint les zones per on passa el ral·li netes de brossa.

Finalment agrair a tots els voluntaris així com també els ajuntaments d’Igualada i Hostalets de Pierola, Protecció Civil i Guàrdia Urbana d’Hostalets, per la tasca que duran a terme aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.