5 Equips del MCI guardonats a l’Entrega de Premis de la FCA 2016

El passat divendres 20 de Gener es va celebrar l’acte de lliurament de Trofeus als Guanyadors de les diferents especialitats de la temporada 2016 de la Federació Catalana d’Automobilisme. La sala d’actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport va ser el lloc triat per fer les entregues de tant prestigiosos guardons als Esportistes Catalans, presidit per Joan Ollé i acompanyat de diferents autoritats com el Sr. Gerard M. Figueras i Albà, Secretari General de l’Esport, la Sra. Eugenia Domènech, directora del Servei Català de Trànsit, així com també dels Pilots Pedro Martinez de la Rosa o Miquel Molina.

Durant l’acte, s’han reconegut els millors classificats en modalitats com el kàrting, els ral·lis asfalt, els ral·lis de terra, proves de regularitat, l’autocròs, l’Offroad o el trial 4×4. També s’han lliurat trofeus als pilots, escuderies i marques catalanes que s’han proclamat Campions d’Espanya de la seva especialitat el 2016, així com a pilots i entitats que per diferents motius han contribuït a la promoció i foment de l’automobilisme, en total mes de 170 guardonats.

Cinc van ser els Equips Guardonats que pertanyen a Moto Club Igualada i que han aconseguit copar les diferents disciplines on participaven. D’una banda Angel Bonavida i Anna Tallada van ser premiats per ser els Guanyadors absoluts de l’Open de Catalunya de Ral.lis d’Asfalt. Marc Cañellas i Marc Sauleda van rebre el guardó com a Campions absoluts de la Challenge Focuxtreme 2016, que enguany combinava les dues especialitats de Ral.lis. La Terra i l’Asfalt. Els guanyadors del Grup Històric del Campionat de Catalunya de Ral.lis van ser l’Odenenc Joan Morros i el seu copilot Carles Planell, aquest últim també guardonat com a Campió de Copilots de l’Open de Catalunya de Ral.lis de Terra. Xavier Bargalló i Alfons Margarit van guanyar per segon cop el Campionat de Catalunya de Trial 4×4 en la categoria de Sèrie-Millorats. Per últim Joan Miquel Sanchez i Joan Font van ser els triomfadors a la Regularitat Súper Sport Catalana com a vencedors del Grup H1.

A mes dels Equips que participaven sota les files del MCI mes integrants de l’Escuderia van ser premiats, com es el cas d’en Jaume Poch, que va ser el guanyador entre els Copilots de la Copa de Catalunya de Ral.lis de Terra del Grup N-2.

Des de l’Entitat felicitem donç a tots aquests esportistes que han aconseguit l’èxit a les seves respectives especialitats, així com a molts d’altres que també s’han classificat en posicions capdavanteres dels seus Campionats.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Canal FCA

 

 

Angel Bonavida i Anna Tallada

Angel Bonavida i Anna Tallada

 

 

Marc Cañellas i Marc Sauleda

Marc Cañellas i Marc Sauleda

 

 

Joan Morros i Carles Planell

Joan Morros i Carles Planell

 

 

Xavier Bargalló i Alfons Margarit

Xavier Bargalló i Alfons Margarit

 

 

Joan Miquel Sanchez

Joan Miquel Sanchez

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.