Jordi Sala vencedor del 21è Mototerra d’Hostalets de Pierola

Jordi Sala, pilot de KTM del Moto Club Igualada, va ser el vencedor absolut del 21è Mototerra d’Hostalets de Pierola que es va disputar el passat diumenge 30 d’Octubre. Organitzat per la Associació Ac-Baldrich i tutelat pel Moto Club Igualada els d’Hostalets van preparar una distreta matinal off-road que va aplegar a un gran nombre d’afeccionats, en un nou emplaçament situat a la zona del Cementiri.

Sala va mantenir una aferrissada lluita amb Marc Vives, amb Yamaha, que va finalitzar segon a la classificació. Els dos pilots van fer gaudir de valent al públic assistent amb el seu nivell de pilotatge, molts cop força espectacular. Amb aquest resultat Vives es proclama com a Campió del trofeu Social de Mototerres 2016 amb un total de 32 punts, 9 mes que Sala que aconsegueix el sub-Campionat amb 23 punts. Joel Vives, el germà d’en Marc, finalitza tercer al Campionat amb 20 punts amb la seva Yamaha.

Pel que fa a la Categoria de MX85/125 David Pociello, amb Kawasaki, va ser-ne en vencedor a Hostalets, seguit de Joan Rosell i David Solà. Marta Solà aconsegueix la 4ª posició i va ser la primer fèmina classificada i en MX65 Sergio Cobo, amb KTM, aconsegueix la victòria.

En MX50, la categoria dels mes petits, Marc Alibau, també del MCI, finalitza primer amb la seva KTM, seguit de Eric Rubio i Jaume Soto, segon i tercer respectivament. El Social de Mototerres se l’emporta Marc Alibau amb un total de 35 punts dels 36 possibles.

Amb aquesta Cita d’Hostalets es dona punt i final al Campionat Social de Mototerrres 2016. Els trofeus als guanyadors es repartiran dintre dels actes dels Campions 2016 del Sopar Bandera de Quadres que Organitza anualment l’Entitat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Flickr Hostalets Cultura

 

Download (PDF, Unknown)

 

30686297345_66467aea5f_z

sortida d’una de les mànegues classificatòries

 

30569068222_92313bf48c_z

Jordi Sala, vencedor del Mototerra d’Hostalets

 

30649447306_c5eed16de9_z

Marc Alibau, vencedor de la categoria MX50

 

30052267413_c8ed4ae6e5_z

Podi complert de la categoria Open

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.