Victòria del pilot Igualadí Arnau Tomas en el Campionat MdK Series 2016

El passat cap de setmana del 30 d’Octubre es va disputar al Circuit de Sallent la 4ª i última prova de la temporada de Kàrting de les MdK Series en les que ha participat el pilot igualadí Arnau Tomas del Moto Club Igualada. Arnau ha aconseguit finalitzar en primera posició en aquesta cita de la Catalunya Central, una cursa que va ser molt lluitada donat que els dos primers classificats del Campionat, Aranu e Iker Predregosa, arribaven igualats a punts en aquesta cursa. La forta pressió i la dificultat del traçat del Bages no han privat al nostre pilot d’aconseguir el seu objectiu.

Amb aquesta victòria Arnau Tomas també es proclama vencedor absolut del Campionat MdK Series 2016, certamen en el que enguany ha competit en la categoria de Cadet amb una motorització Rotax. El jove pilot Igualadí s’ha mostrat mot fort i amb molt de ritme durant tota la temporada, el que s’ha traduït directament amb uns excel·lents resultats amb 3 victòries absolutes, a Móra, Menanguers i Sallent, i una segona posició a el Vendrell.

Des de Moto Club Igualada augurem un molt bon futur a l’automobilisme per aquest jove Pilot.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Xavi Tomas

 

 

Arnau Tomas al Podi de Sallent

Arnau Tomas al Podi de Sallent

 

El Kart d'Arnau, un Tony-kart amb motor Rotax

El Kart d’Arnau, un Tony-kart amb motor Rotax

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.