EL PILOT IGUALADÍ ARNAU TOMÀS ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA A MORA D’EBRE

El passat cap de setmana de l’1 i 2 de Juliol, es va celebrar al Circuit de Mora d’Ebre la segona prova de Kàrting del campionat MdK Series a on participa el pilot Igualadí del Moto Club Igualada, Arnau Tomàs en la categoria Cadet Rotax i que actualment ocupa la 2ª posició de la classificació general del Campionat.

L’arribada d’aquesta cursa suposava per ell un nou repte, ja que es disputava íntegrament de nit amb il·luminació artificial sobre el circuit. El pilot Igualadí es va mostrar fort i amb molt de ritme durant tot el cap de setmana aconseguint fins i tot la Pole Position. Arnau va signar una primera posició en la primera cursa i una segona posició en la segona, a menys de 0,5 segon del primer classificat, lo que li donava la victòria final a Móra.

D’aquesta manera el Campionat de Catalunya de kàrting ha arribat al seu equador amb la disputa de la tercera prova de la temporada. La proba tarragonina va ser una de les cites més emocionants i també amb més incidents de l’any. Hi van prendre part una setantena de pilots, repartits en les categories Benjamí-Aleví, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC.

La propera cursa del Campionat català de Kàrting tindrà lloc els dies 8 i 9 d’octubre al Circuit Zona Kàrting de Juneda.

 

Arnau a la pre-graella de sortida

Arnau a la pre-graella de sortida

 

 

El podi de Móra d'Ebre

El podi de Móra d’Ebre

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada