JORDI SALA PARTICIPA AL MUNDIAL DE GORDEXOLA

Els passats dies 2 i 3 de Juliol, la localitat Bilbaína de Gordexola, al País Basc, acollia la sisena prova del mundial d’Enduro, convertir-se en la Capital de l’especialitat al llarg dels dos dies que durava la competició. Va ser una cursa molt llarga, amb unes especials cronometrades molt elaborades i vàries trialeres que requerien moltes hores sobre la moto.

El dissabte Jordi Sala començava amb bon peu després de marcar el 9è millor temps al EnduroTest, però aleshores, una avaria mecànica el deixava fora de cursa, sense opcions a continuar i poder finalitzar el primer dia de cursa.

Diumenge, ja havent reparat la moto, l’esperava un dia amb força mes calor. Al llarg de la jornada, va poder marcar bons temps al CrossTest, però de nou algun contratemps al EnduroTest el feia perdre temps a la general de la cursa per arribar finalment a la 10a posició final del dia.

La Prova va ser guanyada per el pilot Francès Mathias bellino, amb una Husqvarna, seguit per alex Salvini y Phillips el dissabte, i per el seu compatriota Larrieu i de nou Salvini el diumenge. El millors Catalan van ser Oriol Mena que va quedar 9è el primer dia i Jaume Betriu, 14è a la segona jornada.

La setmana vinent la Família Sala torna a viatjar, en aquesta cas al GP d’Italia a la localitat de Fabriano.

Jordi vol agraïr totes les ajudes rebudes, i en especial a WP Eric Augé, Real Federació Motociclista Espanyola, Motobuykers, Castrol, Tuga Active Wear, Moto Club Igualada, CS Grup, MX Arvi i Salma Competició.

 

 

sala gordexola

Jordi Sala a la sortida de l’Enduro Test

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.