PODI DE JORDI SALA AL MX DE BELLPUIG

El passat cap de setmana es disputava al circuit de Montperler a Bellpuig, la 2ona prova puntuable pel Campionat d’Espanya de Motocross. Un circuit espectacular per la seva quantitat de salts i com sempre amb perfectes condicions, i amb força públic.

Novament el pilot odenenc Jordi Sala defensant els colors del Moto Club Igualada estava entre la trentena de pilots inscrits a la categoria de Mx 125. Un cap de setmana complert, dissabte matí era temps de entrenaments lliures i cronometrats i per la tarda una primera màniga de carrera i diumenge la segona màniga. En els entrenaments cronometrats en Jordi aconseguia el setè millor temps per escollir el lloc a la graella de sortida. Una primera màniga on fent una bona sortida es situava en quarta posició, però a la segona curva de la primera volta a causa d’un pilot caigut no va poder esquivar-lo amb la conseqüent caiguda, tocava remontar i va fer-ho, des de l’última posició aconseguia acabar la primera màniga en 7ª posició. Diumenge a la segona màniga fent una molt bona sortida aconseguia arrivar a final de recta en les primeres posicions, una lluita durant els 20 minuts més dues voltes de cursa que van acabar per donar-li la 3ª posició del dia i pujar al podi en 3er lloc de la general. La propera cursa del campionat es disputa a Calatayud durant els dies 2 i 3 de Maig, tot i que el proper cap de setmana es desplaça a terres gallegues al campionat d’Espanya d’Enduro, modalitat en que també participa aquesta nova temporada

Agrair al suport d’aquesta nova temporada a l’Ajuntament d’Odena, Moto Club Igualada, Cs grup, Castrol, Ktm, MaquinaMotors, Tuga Active Wear, Joralfran i Salma Competició.

 

Moto Club Igualada

 

jordisala2

jordisala1

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.