Armand Monleon al Mundial de Rallies Cross Crountry

Armand Monleón va participar el passat diumenge 29 de març a la primera prova del Mundial de Ral·lis Cross Country que es disputà a Abu Dhabi, i ho va fer en les files de l’equip KTM Warsaw i damunt d’una KTM 450 Rally Replica.

Encara que la seva primera participació en aquesta competició va ser l’any passat al Sardegna Rally Race, aquest serà la seva estrena a sobre d’una moto de ral·li i en aquest tipus de terreny. L’esperen cinc jornades plenes de dunes, altes temperatures i 2.092 quilòmetres, dels quals 1.307 seran cronometrats.

Passades ja les verificacions administratives i tècniques del Abu Dhabi Desert Challenge, els pilots realitzaran demà una especial d’exhibició que no determinarà, en cap cas, l’ordre de sortida de la primera etapa, ja que partiran en ordre invers a la classificació obtinguda en el Mundial de l’any passat.

El vigent campió del Campionat d’Espanya de Ral·li TT, que té assegurada la seva participació en les dues primeres proves del Mundial a l’equip KTM Warsaw Ral·li team, comentava que, “estic molt agraït a l’equip per fer possible la meva participació al Mundial. La moto és increïble, he pogut rodar aquí abans de començar i ja està tot a punt per arrencar el diumenge “.

“És la meva primera experiència competint al desert i amb una moto de ral·li, he d’anar a poc a poc, sobretot els dos primers dies per agafar ritme i conèixer els perills, ja que serà molt important llegir bé el terreny. Però com ja he dit, es tracta d’agafar confiança al principi sense massa presses, hi ha molts factors que són nous per a mi “.

La primera etapa del Abu Dhabi Desert Challenge arrencà diumenge amb 404 quilòmetres, dels quals 262 seran d’especial.

Armand Monleon Press

Fotos: Barni

armand1

armand3

armand2

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.